2016-03-04 09:24:15
Φωτογραφία για Κύπρος: Σε αναβρασμό οι νοσηλευτές ενόψει της κάλπης την Δευτέρα
Σε αναβρασμό βρίσκονται οι νοσηλευτές που αποφασίζουν τελεσίδικα τη... Δευτέρα αν θα κατέλθουν σε επ' αόριστον απεργία από τις 15 Μαρτίου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) Θεόδωρος Πετέλης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αυτές τις ημέρες γίνεται ενημέρωση των μελών τους, ώστε να είναι έτοιμοι όλοι να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Δευτέρα για να αποφασίσουν αν θα κατέλθουν ή όχι σε επ' αόριστον απεργία.

“Ξεκινήσαμε τις Γενικές Συνελεύσεις, όπου ενημερώνουμε σε όλα τα δημόσια νοσηλευτήρια τους νοσηλευτές μας. Ενημερώσαμε χθες Πάφο και Λεμεσό και σήμερα Λάρνακα και Αμμόχωστο. Ήταν αθρόα η προσέλευση των νοσηλευτών, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους. Επικρατεί ένα κλίμα ότι πρέπει να προχωρήσουμε με μέτρα γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα όσον αφορά την επίλυση των αιτημάτων”, σημείωσε.

Ο κ. Πετέλης ανέφερε επίσης ότι αύριο η ΠΑΣΥΝΟ θα έχει συνάντηση με τον Κλάδο Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ, “με στόχο να πορευτούμε όλοι μαζί στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις που εξαγγείλαμε”.

Πρόσθεσε ότι “θα υπάρχει κάλπη τη Δευτέρα σε όλα τα δημόσια νοσηλευτήρια. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί η ώρα 4 το απόγευμα”.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ