2016-03-04 17:43:11
Φωτογραφία για Λαμία: Νεαρή έγκυος μεταφέρεται με εσωτερική αιμορραγία στο Νοσοκομείο [photo+video]
Σύμφωνα με τις πρώτες «εκτιμήσεις» η κοπέλα δεν κατάλαβε πως αιμορραγούσε και μεταφέρεται εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας... γιατί είναι έγκυος και όλοι φοβούνται για το μωράκι!Μια άλλη επίσης εγκυμονούσα μεταφέρθηκε στο Νοσκομείο Λαμίας, εξετάστηκε και επέστρεψε στις Θερμοπύλες!

Ακόμα δύο παιδάκια μεταφέρθηκαν επίσης στο Νοσοκομείο Λαμίας με πνευμονία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες!

Ακόμη μια απόδειξη και αποτέλεσμα των κακουχιών που περνούν εδώ και μέρες (μήνες αν αναλογιστούμε από πότε ξεκίνησε το «ταξίδι» τους)!

Απ’ την Πλατεία Βικτωρίας στα Λουτρά Θερμοπυλών..

Το Hot Spot της Φθιώτιδας που οργανώθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ στο παλιόξενοδοχείο του ΕΟΤ στα Λουτρά Θερμοπυλών μπορεί να θεωρηθεί ως ένας από τους πιο αξιοπρεπείς χώρους φιλοξενίας των ταλαιπωρημένων προσφύγων που καταφθάνουν στη Χώρα μας.

Περιβάλλον που πληρεί τις βασικές προυποθέσεις για να φιλοξενήσει ανθρώπους, μεγάλο αριθμό εθελοντών που συντονίζουν το έργο, βοήθεια από τους γειτονικούς Δήμους ( πρόσφατο παράδειγμα η προμήθεια γάλακτος που έφτασε από το Δήμο Θήβας και πολύ σημαντικός παράγοντας η ιατρική βοήθεια που παρέχεται σαυτούς τους ανθρώπους από εθελοντές γιατρούς που έχουν στελεχώσει το ιατρείο του Ξενοδοχείου.


Πρόσφατο γεγονός που δηλώνει την αναγκαιότητα ύπαρξης ιατρικού προσωπικού στους χώρους φιλοξενίας προσφύγων η έγκυος πρόσφυγας που διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Λαμίας μετά από διάγνωση των ιατρών που την εξέτασαν ότι αιμορραγούσε εσωτερικά χωρίς να το έχει αντιληφθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή της αλλά και του μωρού.

Μακάρι να υπάρξουν κι άλλα τέτοια παραδείγματα και στην υπόλοιπη Ελλάδα! Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια έχουν καταφέρει όλα όσα δεν είδαμε τις πρώτες μέρες: Συντονισμό και συλλογή προιόντων καθώς και είδη πρώτης ανάγκης για τους 116 πρόσφυγες που βρίσκονται στις Θερμοπύλες!

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Λαμιέων κα Αργύρη:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ