2016-03-05 19:35:14
Φωτογραφία για Προς… διαχωρισμό Πανεπιστημιακό και Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Είδηση έβγαλε η σημερινή κοινή συνέντευξη τύπου των βουλευτών Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και εξελίχθηκε σε εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφων ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος δήλωσε πως οδεύουν – και πάλι – προς διοικητικό διαχωρισμό το Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Το ΓΝΛ να απεμπλακεί από τη διασύνδεση με το ΠΓΝΛ και να υπάρξουν διαφορετικά διοικητικά συμβούλια» τόνισε ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, ο οποίος προσδιόρισε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για το νέο διοικητικό μοντέλο στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, το οποίο έχει προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και θα περάσει από τη Βουλή τους προσεχείς μήνες.

Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, ο κ. Σ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως θα οριστούν άμεσα ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με την αρμοδιότητα για το ΓΝΛ να την ασκεί ο αναπληρωτής διοικητής.


Μετά από ερωτήσεις, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε πως νέα διοίκηση σε ΠΓΝΛ – ΓΝΛ θα υπάρχει μέσα στον Μάρτιο.

«Καθυστερήσαμε» παραδέχθηκε ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, στηλιτεύοντας παράλληλα «το σύστημα 4-2-1 με το οποίο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ είχαν μοιράσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων».

«Έχουν αποσταλεί 1.600 βιογραφικά, τα οποία ελέγχονται. Έχει οργανωθεί η Επιτροπή Αξιολόγησης και απ’ αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η αξιολόγηση με προτεραιότητα στα νοσοκομεία των νησιών και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία» δήλωσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα παραβρέθηκαν πέντε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλία: Νίκος Παπαδόπουλος (νομός Λάρισας), Σάκης Παπαδόπουλος (νομός Τρικάλων), Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βραντζά (νομός Καρδίτσας).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΤΟΥΜΠΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΤΟΥΜΠΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ