2012-05-12 23:53:57
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 45'... ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ! ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-3
Η Κ17 του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος των Εφήβων που έγινε στην Τρίπολη και κρίθηκε στα πέναλτι, αφού στον ημιτελικό όπου αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, ο κανονικός αγώνας με την παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ. Στη διαδικασία των πέναλτι, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ψύχραιμος και νικώντας με 4-3 τους ερυθρόλευκους, προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά μόλις στο 9' έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Φουκαράς, καθώς τραυματίστηκε και ο τρόπο ςανάπτυξης του Θρύλου, μπέρδεψε τους πιτσιρικάδες.

Στο 45' ο Μπαντούνας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα για τους παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Οι ερυθρόλευκοι πάντως πάλεψαν, έγιναν πιο σφιχτοί και προσεκτικοί, ενώ οι αντίπαλοί τους φαίνεται πως δεν πίστευαν στην πρόκριση.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι ερυθρόλευκοι παίζοντας απο το 45' με 10 ξέμειναν από ανάσες, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μερικές ευκαιρίες, αλλά τίποτα περισσότερο.


Στην διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο εύστοχος και επικρατώντας με 4-3, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει τη Δευτέρα κόντρα στον Άρη.

Η σειρά των πέναλτι

Καλλέργης (Ολυμπιακός): 0-1

Σαββίδης (ΠΑΟΚ): 1-1

Λάτσι (Ολυμπιακός): απόκρουση

Ποζατζίδης (ΠΑΟΚ): 2-1

Παπασάββας (Ολυμπιακός): 2-2

Βασαΐτης (ΠΑΟΚ): 3-2

Γενιτσαρίδης (Ολυμπιακός): άουτ

Χατζηαναγνώστου (ΠΑΟΚ): απόκρουση

Ποτουρίδης (Ολυμπιακός): 3-3

Τζεβελέκης (ΠΑΟΚ): 4-3

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Στρέζος, Κωνσταντινίδης (106’ Χατζηαναγνώστου), Ποζατζίδης, Βασαϊτης, Τσελεπίδης (113’ Κοτέντζης), Καρατζάογλου (91’ Δημητριάδης), Καραμπάς, Τουμανίδης, Κουλούρης (81’ Τζεβελέκης), Σαββίδης, Πόζογλου (66’ Αποστολίδης)

Ολυμπιακός (Τερεζόπουλος): Βλάχος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Μπαντούνας, Παπασάββας, Λάτσι, Πασαλίδης (103’ Γενιτσαρίδης), Φουκαράς (9’ λ.τρ. Καρκασίνας), Γαρεφαλάκης (110’ Ποτουρίδης), Βουτσιώτης (83’ Καλλέργης), Πασχάλης (79’ Μήτκας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολιτικό σχόλιο αναγνώστη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολιτικό σχόλιο αναγνώστη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ