2012-05-13 00:50:37
Φωτογραφία για ΠΟΙΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΠΑΝΕ EURO...
Η ιστοσελίδα «greece.worldcupblog.org» έκανε ειδική αναφορά στους παίκτες που λογικά θα καλέσει ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, στο οποίο λέει ότι ο Πορτογάλος έχει φέρει κλίμα ανανέωσης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αναφέρονται οι 23 πιθανοί παίκτες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το επερχόμενο EURO.

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αναφέρει:

Βασίλης Τοροσίδης: Αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μετά τον παίκτη που ήταν στο EURO 2004, τον βετεράνο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Υπό τις οδηγίες του Ρεχάγκελ, ήταν η πρώτη επιλογή μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα. Πιθανότατα, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς τούτη τη στιγμή στην ομάδα. Επίσης, αρκετά ευέλικτος, που μπορεί να παίξει οπουδήποτε στην πίσω και μεσαία γραμμή δεξιά.

Γιάννης Μανιάτης: Καλείτο μόνο αν οι Βύντρα, Τοροσίδης αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Μετά από μια σταθερή σεζόν με τον Ολυμπιακό, δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση του δεξιού μπακ. Ξεκίνησε πολύ... επιθετικά, αφού αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες σε τρεις μόλις συμμετοχές.


Αβραάμ Παπαδόπουλος: Η έτερη πρώτη επιλογή του Σάντος για κεντρικό αμυντικό, αλλά όχι ίδιος όπως ο Παπασταθόπουλος. Εμφανίστηκε σε επτά προκριματικούς αγώνες. Φαίνεται πως βελτιώνεται μετά τα σοβαρά λάθη που έκανε στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Γιάννης Ζαραδούκας: Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλα και για λίγο φάνηκε να έχει αναδειχτεί ως η πρώτη επιλογή για αριστερό μπακ. Μετά τις λαμπρές εμφανίσεις με Κροατία και Ισραήλ, η φτωχή σεζόν με τα Γιάννινα ίσως να εμποδίσει τις πιθανότητές του.

Γιάννης Φετφατζίδης: Αναδείχτηκε σε μια άλλη πολύτιμη μονάδα με πολλές καλές παραστάσεις με τον Ολυμπιακό. Συχνά χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέμ, προκειμένου ο Νίνης να πάει στα δεξιά. Πιθανόν να είναι η πρώτη επιλογή αν συνεχίσει να βελτιώνεται.

Κώστας Μήτρογλου: Ένας από τους πολλά υποσχόμενους επιθετικούς μετά τα 16 γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο. Έχοντας εμφανιστεί μόνο στο πρώτο μισό της προσπάθειας, η θέση του είναι υπό εξέταση. Όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, θα ήταν παράξενο για τον Σάντος να αγνοήσει το ταλέντο του. Ακόμα και ως αναπληρωματικός επιθετικός, θα μπορούσε να παράσχει σημαντική βοήθεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ