2016-03-12 11:50:39
Φωτογραφία για ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Το χθεσινό αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ και η νίκη των Καταλανών στην παράταση (δείτε τα κυριολεκτικά απίστευτα highlights εδώ), έκαναν πλέον σχεδόν... ακατόρθωτη την πρόκριση του Ολυμπιακού στο TOP 8 της Ευρωλίγκας. 

Κυριολεκτικά, ήταν ένα αποτέλεσμα χειρότερο και από την ήττα στην Μπάμπεργκ. Πλέον, στις επόμενες 4 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει 2 περισσότερες νίκες από την Μπαρτσελόνα (αφού στην Βαρκελώνη "κατάφερε" να χάσει και την διαφορά των 12 πόντων) πράγμα που δείχνει να είναι περίπου... σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Δεν αρκεί λοιπόν στον Ολυμπιακό να κάνει 4/4, δεν αρκεί να ξεπεράσει την Χίμκι, πρέπει να προσπεράσει και την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ακόμη να παίξει με την Ρεάλ (εντός), την Λαμποράλ (εκτός), την Μπάμπεργκ (εντός) και τη Ζαλγκίρις (εκτός).

Αν ο Ολυμπιακός κάνει το 4/4, η Μπαρτσελόνα πρέπει να γνωρίσει 2 ήττες στα 4 αυτά παιχνίδια... Μας αρέσει ή όχι, τα παιχνίδια που μπορεί πλέον να χάσει η Μπαρτσελόνα είναι οι 2 πρώτες από τις 4 αγωνιστικές που απομένουν, δηλαδή με Ρεάλ και Λαμποράλ.

Αν κάποιος δει πως πανηγύρισαν οι Καταλανοί την χθεσινή νίκη θα καταλάβει πολλά για την ψυχολογία τους και κατά πόσο είναι εφικτό το παραπάνω σενάριο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ