2016-03-16 08:15:39
Φωτογραφία για Η δημόσια συγγνώμη του Μουζάλα για το λάθος του...
Στη 01:30 με επίσημη δήλωση του, που διανέμεται από το γραφείο Τύπου του υπουργείου ο Γιάννης Μουζάλας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ζητά ξανά "συγγνώμη" για τον χαρακτηρισμό των Σκοπίων ως... "Μακεδονία"!

Αναλυτικά η δήλωση του-ακόμα-υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα:

«Ζητώ συγγνώμη για το εκ παραδρομής λάθος μου, κατά  τη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη στάση μου και στις πεποιθήσεις μου για το εθνικό θέμα της ΠΓΔΜ».

Από την συνέντευξη, η οποία ήταν και μαγνητοσκοπημένη μάλιστα και όχι live, βγαίνει το αντίθετο συμπέρασμα.

Ο προσδιορισμός των Σκοπίων ως "Μακεδονία" βγήκε εντελώς φυσικά από το στόμα του και βέβαια σε ότι αφορά τις παπαρολογίες περί "εκ παραδρομής λάθος του" η λαϊκή ρήση είναι σαφής: ... "Γλώσσα λανθάνουσα, λέει την αλήθεια" για τις πεποιθήσεις του εκφραζόμενου.

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη καταδικαστική ανακοίνωση :

"Ένα πράγμα μόνο δεν είχαμε ακούσει από την κυβέρνηση, το να λένε τα Σκόπια «Μακεδονία». Και να που έγινε και αυτό δια στόματος του κ. Μουζάλα. Η πράξη αυτή είναι το λιγότερο ντροπιαστική για όλους τους Έλληνες".

Το πρωί σήμερα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Μαξίμου για το θέμα, ενώ το μεσημέρι η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη θα κάνει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στο briefing.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις μετά την απίστευτη δήλωση του Γ. Μουζάλα που αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία», το Μαξίμου κατηγόρησε την... αντιπολίτευση για υποκριτικές αντιδράσεις και για προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής.

"Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" είναι το λιγότερο υπερβολή" αναφέρει το Μαξίμου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ