2016-03-16 10:09:52
Φωτογραφία για ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΥΖΑΛΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Αν και η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη, με ατζέντα το προσφυγικό εν όψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. - Τουρκίας και την αξιολόγηση του κουαρτέτου, η κυβερνητική κρίση που έχει προκύψει μετά την επιμονή του Π. Καμμένου για παραίτηση/αποπομπή του Γ. Μουζάλα, φαίνεται ότι επισκιάζει την «ημερήσια διάταξη».

Εν τω μεταξύ, βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και της Ν.Δ. εξαπολύει το ''Ποτάμι'', με αφορμή το αίτημα για παραίτηση του αν. υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σχετικά με την αναφορά του σε «Μακεδονία» αντί πΓΔΜ.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς. Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα», αναφέρει η ανακοίνωση.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ