2016-03-20 00:56:18
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ : ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Την επιθυμία του οι παίκτριες του Ολυμπιακού να δείξουν και στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό το ίδιο πάθος και τη θέληση που είχαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο β΄ προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου παρουσιαστεί όπως στον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ και θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το αντιμετωπίσαμε σαν τελικό. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα αλλά ήταν και θέμα θέλησης των κοριτσιών και του εγωισμού που έδειξαν μέσα στο παιχνίδι. Την Κυριακή είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχουμε προετοιμαστεί και για αυτό. Αν δείξουν τα κορίτσια το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο για τη φετινή χρονιά.

Εμείς σαν προπονητές περιμένουμε από τα κορίτσια να βγάλουν τα κομμάτια της επιθετικής και αμυντικής τακτικής που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις καθημερινά. Αλλά εκτός από αυτό να δούμε τη θέληση των κοριτσιών μέσα στο γήπεδο για να κατακτήσουν το Κύπελλο. Σίγουρα οι δυο νίκες μας έχουν βοηθήσει να έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αλλά ο αντίπαλός μας έχει πλέον καινούργιο προπονητή, άλλη προσέγγιση παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ