2016-03-23 13:52:18
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Προθεσμία για την προσεχή Πέμπτη (24/3) πήραν για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες οπαδοί για τα επεισόδια στη Λευκάδα, πριν τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ των «αιωνίων» στη Λευκάδα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας. Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τους υπόλοιπους δράστες.

Αναφορικά με τους συλληφθέντες, πρόκειται για πέντε Έλληνες, ηλικίας 34, 30, 26 και δύο 24 ετών, καθώς επίσης κι έναν 28χρονο Αλβανό, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αθήνα, αλλά επέστρεψαν στο νησί του Ιουνίου για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη. Όλοι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία, ώστε να απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη (24/3).

Σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, έχουν να αντιμετωπίσουν τα αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ