2016-03-31 11:56:48
Φωτογραφία για Οι celebrities έκοψαν τα μαλλιά τους και μας προτείνουν τα χτενίσματα της άνοιξης
Οι celebrities υποδέχονται την άνοιξη με τα πιο trendy χτενίσματα, βάζοντας τους hairstylers τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι τα πολύ κοντά ή μέχρι τους ώμους μαλλιά και τα πομπέ χτενίσματα. Επιλέξαμε τα πιο ωραίες και περίτεχνες δημιουργίες των σταρ του Χόλιγουντ και σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο για να τις υιοθετήσετε.

Από τη στιγμή που η Gigi Hadid πέταξε τις τρέσες της και εμφανίστηκε με ένα μοντέρνο κούρεμα αυτό έγινε αυτόματα μόδα. Είναι ένα πραγματικά δροσερό χτένισμα για κυρίως αν έχετε πολλά ίσια μαλλιά με χοντρή τρίχα. Τα τραβάτε όλα πίσω για ένα βραδινό χτένισμα ενώ τα αφήνετε ελεύθερα και ατημέλητα, με κίνηση για τις πρωινές σας εξορμήσεις.

ΗJennifer Lawrence τόλμησε να κόψει αρκετά κοντά τα μαλλιά της σε ένα κοντό φιλαριστό καρέ. Μικρές ξανθοκόκκινες ανταύγειες δίνουν ένα σέξι look στην ηθοποιό.

Ολόισιο, λαμπερό και απαλό. Το καρέ της Nicole Richie είναι από τα αγαπημένα μας και είναι ιδανικό ακόμα και για σπαστά μαλλιά.

Η πανέμορφη Karlie Kloss συνδύασε το καρέ της με όμορφες αφέλειες που τόνισαν τις υπέροχες γωνίες του προσώπου της και της έδωσαν τύπο.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ