2016-04-08 11:21:04
Φωτογραφία για Διακινούσε λαθραία ποτά μαζί με τον καπνό και τα τσιγάρα!
Πολυσχιδείς δραστηριότητες στο... λαθρεμπόριο είχε αναπτύξει ένας 54χρονος, ο οποίος... στοχοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν δέχθηκαν πληροφορίες ότι, εκτός από τη συστηματική διακίνηση λαθραίου καπνού και τσιγάρων, διέθετε προς πώληση και λαθραία... οινοπνευματώδη ποτά!

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στην κοινότητα Χωριστή της Δράμας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 15 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 14 κιλών και 487 γραμμαρίων, 651 πακέτα τσιγάρων και 27 φιάλες αλκοολούχου ποτού, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Ακόμη, βρήκαν 400 κενές φύσιγγες τσιγάρων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 54χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παρεμπόριο, ενώ τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.


*** Στην Ελευθερούπολη Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 53χρονος μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν 210 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων. Ο δράστης, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Φορτωμένο με 200 τεμάχια επεξεργασμένου δέρματος ήταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 36χρονοι Ρουμάνοι στην περιοχή της Λάρισας. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας που τους σταμάτησαν για έλεγχο, διαπίστωσαν ότι η απόδειξη αγοράς που τους έδειξαν ήταν πλαστή κι έτσι τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα δέρματα, των οποίων η προέλευση ερευνάται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ