2012-05-13 22:58:14
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ: ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με τη συμπαράσταση 1000 φιλάθλων του ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 12 – 9 τη Χίο και προκρίθηκε στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν το προβάδισμα στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του 3ου ημιτελικού και με την απόδοσή τους πιστοποίησαν ότι διαθέτουν το μέταλλο και την καρδιά του πρωταθλητή.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλης της ομάδας καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ και μακάρι σήμερα το βράδυ οι φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου» τόνισε με τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος και για το παιχνίδι δήλωσε:

«Έμελλε στον 3ο ημιτελικό να φέρουμε τον κόσμο στο κολυμβητήριο, να μας συμπαρασταθεί και εμείς να του χαρίσουμε την πρόκριση παίζοντας ως Ολυμπιακός με πάθος και ψυχή. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα. Οφείλαμε όμως παρά τα προβλήματα να φέρουμε την ομάδα στον. Αυτό το οποίο μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παλέψουμε ώστε και οι δύο τίτλοι να παραμείνουν στον Πειραιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήραν φωτιά τα play off
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήραν φωτιά τα play off
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ