2016-04-12 18:41:17
Φωτογραφία για Δέκα κινήσεις για να προωθήσεις την επιχείρηση σου πριν το Πάσχα
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα και η αγορά της φιλοξενίας και... μαζικής εστίασης προετοιμάζετε σε έντονους ρυθμούς για να υποδεχτεί χιλιάδες τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Supply.gr παρουσιάζει πως μπορείς να προωθήσεις την επιχείρηση σου με 10 τρόπους και να αυξήσεις το τζίρο σου.

Εγγραφή σε τουριστικούς οδηγούς

Ως μέρος της στρατηγική σας για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας, είναι να διασφαλίσετε εγγραφές σε υψηλής ποιότητας τουριστικούς οδηγούς. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο οδηγός GreekGuide.com ο οποίος διατίθεται σε εφαρμογή για κινητό και website και προβάλλει στοχευμένα 26 διαφορετικούς προορισμούς της χώρας μας.

Διαφήμιση Pay Per Click

Έχει άμεση απόδοση αν η διαχείριση της καμπάνιας είναι σωστή και οι λέξεις κλειδιά είναι σχετικές με το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο/café-bar σας. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί αποδοτικά ειδικά σε περιόδους με χαμηλή κίνηση.


E-mail ή Newsletter Marketing

Αν έχετε ήδη μια λίστα με e-mail που έχετε συγκεντρώσει τότε μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα μια καμπάνια. Αν δεν έχετε τότε θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσετε τη διαδικασία συγκέντρωσης e-mails. Η απόδοση του συγκεκριμένου εργαλείου είναι πολύ υψηλή.

Καλύτερος σχεδιασμός ιστοσελίδας = περισσότερες κρατήσεις

Ένα μέσο site θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε 3-5 χρόνια. Βάζοντας υψηλής αισθητικής φωτογραφίες, ενδιαφέρον περιεχόμενο, εύκολα στη χρήση εργαλεία πλοήγησης, ειδικές προσφορές, εύκολο σύστημα κράτησης, θα διαπιστώσετε μια άμεση αύξηση των κρατήσεων μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας σας.

Δημιουργείστε πακέτα προσφορών

Όλοι ψάχνουν για μία προσφορά, ειδικά μια all-inclusive προσφορά. Με το να φτιάχνετε πακέτα που προσφέρουν επιπρόσθετα bonus προσελκύετε πελάτες. Τα πακέτα τα οποία δημιουργείτε θα πρέπει να βασίζονται στις ανάγκες των πελατών σας και στην παλαιότερη ζήτηση.

Δημιουργείστε eMaps

Aν το δυνατό σημείο της επιχείρησης σας είναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται, οι interactive κοινοτικοί χάρτες είναι ένα έξυπνος τρόπος για να το προωθήσετε. Με πολλούς τουρίστες να επιθυμούν να περικόψουν τα έξοδα μετακίνησης λόγω περιορισμένου budget, η τοποθεσία μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σας.

Blog

Το blog σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξελιχθεί σε ένα forum. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτών των blog είναι ότι αναγνωρίζονται από τις μηχανές αναζήτησης όταν γίνεται ένα νέο post στο blog. Με το να δημιουργείτε συζητήσεις για ένα προορισμό, θα μπορέσετε να προωθήσετε αποτελεσματικά και την επιχείρηση σας.

Βάλτε τους πελάτες σας να γράφουν για εσάς

Ένας εναλλακτικός τρόπος προώθησης είναι να προσθέσετε μία κατηγορία που να λέγεται, Η γνώμη των πελατών μαςστο site σας. Με το να αφήνετε τους πελάτες σας να κάνουν post με τις γνώμες τους και τις κριτικές τους, θα αυξήσετε το κύρος σας τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και τους μελλοντικούς πελάτες σας.

Online Video

Τα online video είναι είναι μια από τις δημοφιλέστερες μορφές internet marketing. Με το να διαδώσετε το video σας στα μεγαλύτερα video search sites, θα βοηθήσει να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα από αυτά. Τα digital interactive media ή αλλιώς rich media συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην online επικαιρότητα και θα πρέπει να αποτελούν μέρος ενός στρατηγικού πλάνου marketing.

Δώστε έμφαση στα οργανικά αποτελέσματα

Με τον όρο “οργανικά αποτελέσματα” της προώθησης ιστοσελίδων, εννοούμε την δωρεάν κατάταξη βάση αλγορίθμου στις μηχανές αναζήτησης. Ένα website που έχει οργανικά καταταχθεί στα πρώτα αποτελέσματα προφανώς έχει «κερδίσει» την εμπιστοσύνη της μηχανής αναζήτησης. Την έχει κάνει να πιστεύει δηλαδή ότι έχει το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο για την αναζήτηση. Το να οργανώσετε μια στρατηγική για να έχετε οργανικά αποτελέσματα είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης ειδικά σε αυτές τις “δύσκολες” οικονομικά εποχές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ