2016-04-18 10:20:32
Φωτογραφία για Βόμβα Μάκκα για τις εσωκομματικές της ΝΟΔΕ: Έχουμε κάνει άλλη επιλογή του είπε στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη
«Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν πλέον τάσεις και ομάδες, κάτι που δεν υπήρχε ως τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος», τόνισε στο Patrastimes.gr ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας, Γιάννης Μάκκας.

«Σε συνομιλία που είχα με στενό συνεργάτη του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδη, πριν από καιρό, μου είπε ‘δεν ξέρω αν βγαίνεις, έχουμε κάνει άλλη επιλογή’», αποκάλυψε ο κ. Μάκκας, για να προσθέσει πως και τον ίδιο κάλεσε ο κ. Τζιτζικώστας προκειμένου με κάποιο τρόπο να τον βοηθήσει, αλλά δεν το δέχτηκε.

«Δεν είναι ενιαία πλέον η Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν γραφεία και γραφεία. Όσον αφορά το αποτέλεσμα θα είχαμε ισοπαλία εάν δεν συμμετείχε η ΟΝΝΕΔ με αυτόν τον τρόπο στην εκλογική διαδικασία. Με εντολή άνωθεν άλλαξαν πολλά πράγματα», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, αφήνοντας να εννοηθεί στην ουσία πως ο κ. Μαζαράκης εξελέγη με…εντολή Άδωνι Γεωργιάδη, υπό την ανοχή Μητσοτάκη και τη βοήθεια της ΟΝΝΕΔ.

Τέλος, ο κ. Μάκκας άφησε αιχμές γι αυτούς που «νόμιζαν πως δεν εξελέγησαν βουλευτές για χάρη του», αφού όπως έλεγαν ο ίδιος στήριξε τον Ανδρέα Κατσανιώτη, δείχνοντας σαφώς προς την πλευρά Νταβλούρου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ