2016-04-18 20:27:26
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
To Κύπελλο Ελλάδας ξαναρχίζει και επιστρέφει στον ΟΤΕ TV, όπως ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά:

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV και τα κανάλια OTE SPORT θα μας μεταφέρουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο μεγάλος τελικός του θεσμού.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 18.30, στο OTE SPORT 1HD, με την εκπομπή "Ώρα Ελλάδας". Ο Στέφανος Αβραμίδης θα μας υποδεχθεί από το ΟΑΚΑ, όπου στις 19.00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι ΑΕΚ-Ατρόμητος, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης, σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα (OTE SPORT 1HD). Mετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει η post game έκδοση της εκπομπής “Ώρα Ελλάδας”, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του OTE TV.

Η δεύτερη αγωνιστική της 5ης φάσης (ο επαναληπτικός του ζευγαριού ΑΕΚ-Ατρόμητος, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι) έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Απριλίου και μία ημέρα μετά, την Τετάρτη 27 Απριλίου, ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τη δεύτερη συνάντηση του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που θα μεταφερθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Το πρώτο παιχνίδι διεκόπη στο 89ο λεπτό και κατοχυρώθηκε στους "ερυθρόλευκους" με σκορ 3-0.

Οι κυρίαρχοι των ζευγαριών θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό που έχει οριστεί για το Σάββατο 7 Μαΐου, με τον ΟΤΕ TV να έχει προγραμματίσει πολλά και ενδιαφέροντα για τους συνδρομητές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ