2016-05-05 15:56:17
Φωτογραφία για Νίκος Γκάνος: Όλη η αλήθεια για την απουσία του από το NaMaSte
Από τη Δευτέρα του Πάσχα ο Νίκος Γκάνος απουσιάζει από την εκπομπή NaMaSte για λόγους υγείας Ο τραγουδιστής και συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, από το Μεγάλο Σάββατο είχε έναν έντονο ερεθισμό στο μάτι του που δεν υποχωρούσε παρά το κολλύριο που έβαλε. Τη Δευτέρα του Πάσχα αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο που οι γιατροί διέγνωσαν ιογενή επιπεφυκίτιδα. «Μου είπαν πως είναι κολλητικό, δεν πρέπει αν έρθω σε επαφή με άλλους ανθρώπους ούτε το δεξί μου μάτι με το αριστερό (όταν για παράδειγμα σκουπίζομαι με την πετσέτα), και φυσικά απαγορεύεται ρητά να έρθω σε επαφή με πινέλα ή να βαφτώ γιατί πάλι θα μεταφέρω τη μόλυνση», μας είπε ο Νίκος Γκάνος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο τραγουδιστής ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή και όπως ανέφερε σήμερα το μεσημέρι θα πάει στην εκπομπή απλώς θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός τόσο εκείνος όσο και οι γύρω του.

Εντύπωση όμως προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβαζε ο Νίκος, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου τον έδειχναν να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο.

«Όχι παιδιά, δεν είμαι στη Μύκονο, στην Αθήνα είμαι στο σπίτι μου. Αυτές τις φωτογραφίες τις τράβηξα σε προηγούμενό μου ταξίδι και τις ανέβασα τώρα γιατί αναπολώ τις στιγμές», εξήγησε ενώ συμπλήρωσε πως η τοποθεσία που υπάρχει στις εν λόγω φωτογραφίες μπορεί να προστεθεί κι ας μην βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο μέρος.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ