2016-05-10 22:53:08
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟ παιχνίδι της ΜΟΙΡΑΣ: Θυμάστε τον 7χρονο που Μεγάλωνε τα Μαλλιά του για τα Καρκινοπαθή Παιδιά; Δείτε τι έπαθε… [photos]
Ένα 7χρονο αγόρι, που πέρασε δύο χρόνια μεγαλώνοντας τα μαλλιά του με σκοπό να τα δωρίσει σε ασθενείς με καρκίνο, διαγνώστηκε ο ίδιος με επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Vinny Desautels, από τη Καλιφόρνια, Roseville, ήταν χαρούμενος που μεγάλωνε τα ξανθά μαλλιά του για να βοηθήσει κάποιον με καρκίνο, παρά τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά.

Αλλά σε απρόσμενη αλλαγή της μοίρας, σύντομα μετά την εκπλήρωση του σκοπού του, ο Vinny και η οικογένειά του ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο τέταρτου σταδίου.

Οι γιατροί εξακολουθούν να ερευνούν τη μορφή του καρκίνου του αγοριού, όταν ανακάλυψαν όγκους γύρω από το ισχίο του, στο οστό γύρω από το μάτι του και στο δεξί ζυγωματικό.

Ο Vinny πρόσφατα γύρισε σπίτι και παραπονιόταν για πόνο στο γόνατο και οι γονείς αργότερα βρήκαν ένα εξόγκωμα στο δεξί του γοφό.

Τον πήγαν στα επείγοντα, όπου οι γιατροί εντόπισαν όγκο στη λεκάνη του. Σύντομα, το αγόρι είχε ραντεβού για να ελέγξει το πρησμένο του μάτι, που αρχικά αποδιδόταν σε αλλεργίες, αλλά σταδιακά χειροτέρεψε.


Οι γονείς του Vinny ανησύχησαν ότι αυτά τα δύο πράγματα μπορεί να συνδέονται, και οι γιατροί συμφώνησαν. Οι γιατροί επίσης εντόπισαν ένα κακοήθη όγκο στο μάτι του.

Παρά το νεαρό της ηλικία του, ο Vinny προσπαθεί να καταλάβει τη διάγνωσή του, και το ανιδιοτελές αγόρι χαίρεται που βοήθησε άλλους να αντιμετωπίσουν τη μάχη, που πλέον αντιμετωπίζει και ο ίδιος.

“Θέλω να βοηθήσω το κόσμο, για να μη πηγαίνουν στους γιατρούς για να καταπολεμήσουν το καρκίνο,” δήλωσε ο Vinny.

Ο πατέρας του, ο Jason, πρόσθεσε: “Εκείνο το διάστημα, τον περνούσαν για κορίτσι, αλλά ο Vinny δεν στεναχωριόταν”.

Η μητέρα του Vinny, η Amanda, έκοψε τα μαλλιά του το Μάρτιο, γράφοντας τότε στο Facebook: “Είμαι τόσο περήφανη που μπορώ να αποκαλώ αυτό το αντράκι γιο μου. Μεγάλωνε τα μαλλιά του τα τελευταία δύο χρόνια και είχα τη τιμή να κόψω εγώ τα μαλλιά του. Τον πείραζαν και τον περνούσαν για κορίτσι πολλές φορές, αλλά ο ίδιος επέμενε, επειδή ήξερε ότι είναι για καλό σκοπό.”

Πλέον, ο Vinny και οι γονείς του έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές ιατρικές εξετάσεις και μακροχρόνιες διαμονές στο νοσοκομείο.

Οι παππούδες του Vinny έστησαν ένα λογαριασμό στο GoFundMe με σκοπό να καλύψουν τα καθημερινά ιατρικά έξοδα του εγγονού τους, γράφοντας: “Ο μονάκριβος εγγονός μας, Vinny Desautels, παλεύει μια μάχη που κανένα παιδί δε θα έπρεπε να μάχεται, ενάντια στο καρκίνο”.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ