2016-05-11 02:19:10
Φωτογραφία για H “προφητεία” για τη Σουηδία: Χώρα του Τρίτου Κόσμου από το 2030
Κάποτε η Σουηδία θεωρείτο πολιτεία πρότυπο Μια ερευνητική εργασία όμως τον Σεπτέμβριο του 2010 εκ μέρους των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Ανθρώπινη Ανάπτυξη και με ερευνητές τις Jana Asher και Beth Daponte έκανε λόγο για σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για χώρα στο μέλλον. Τότε κάποια ευρωπαϊκά ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να…μπουμπουνίσουν στα πρωτοσέλιδά τους τίτλους του τύπου “η Σουηδία θα γίνει μια χώρα του Τρίτου Κόσμου από το 2030.”

Η μεγαλύτερη μάστιγα που πλήττει το σουηδικό έθνος είναι ο απόλυτος εναγκαλισμός της πολυπολιτισμικότητας μέσω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Οι αριστεροί ηγέτες της Σουηδίας συμφώνησαν και έχουν δεχθεί περισσότερους κατά κεφαλήν πρόσφυγες σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους γείτονες της χώρας. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Στην πραγματικότητα, το 16% του πληθυσμού της Σουηδίας τώρα αποτελείται από μη-λευκούς. Ένα από τα κύρια κίνητρα για τους μετανάστες είναι τα γενναιόδωρα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας της Σουηδίας.


Η δημοσιογράφος Ingrid Carlqvist, μια διακεκριμένη συνεργάτης στο Ινστιτούτο Gatestone δεν μπορεί πλέον να κρύψει την κατήφεια της.

Στις 2 Απριλίου, παραπονέθηκε σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο: “Είχαμε μια πολύ καλή χώρα, μια πλούσια χώρα, μια ωραία χώρα, και σε λίγα χρόνια θα εξαφανιστεί αυτή η χώρα.”

Επί του πρακτέου η πτώση σε έργα ευημερίας στη Σουηδία είναι κατακόρυφη. Τα σχολεία είναι υπερπλήρη λόγω του μεγάλου αριθμού των μεταναστών. Στις πόλεις, η βία είναι σε άνοδο, μια κατάσταση που επιδεινώνεται από αλλοδαπούς δράστες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Σε χώρους προσφύγων όπως για παράδειγμα συγκροτήματα κατοικιών αστυνομικοί πρέπει συνεχώς να παρεμβαίνουν για καβγάδες, μαχαιρώματα και επιθέσεις.

Ίσως το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός ότι η Σουηδία έχει πλέον αναγνωριστεί ως “η πρωτεύουσα των βιασμών στη Δύση” Στις 24 Οκτωβρίου 2015, δράστης από το Κονγκό στραγγάλισε μέχρι θανάτου μια έγκυο Σουηδέζα. Μια ημέρα πριν, τρεις μουσουλμάνοι άνδρες προέβησαν σε ομαδικό βιασμό μιας Σουηδέζας έφηβης.

Και σαν μην έφτανε αυτό ορισμένοι ισλαμιστές πατέρες στα δικα΄τους σπίτια έχουν πραγματοποιήσει αναγκαστικά «τεστ παρθενίας» στις απρόθυμες κόρες τους, οι οποίες διαμαρτύρονται για “τρομερές επιδρομές” στο σώμα τους.

Αν αυτά τα παραδείγματα δεν είναι αρκετά υπάρχει και κάτι τρομακτικότερο, στη Στοκχόλμη, έχουν αναγκαστεί να ανοίξουν ομοφυλοφιλική κλινική βιασμών για τους άνδρες, οι οποίοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους μετανάστες.

Ολοένα περισσότερες φωνές όπως η Δρ Elisabeth Ward, διευθυντρια του σκανδιανβικού Κέντρου Πολιτισμού στο Λουθηρανό Πανεπιστήμιο Ειρηνικού ή η Chloe Hagstroem, δημοσιογράφος για το νορβηγικό American Weekly, συμφωνούν πως οι Σουηδοί εξελίσσονται σε ξενοφοβικούς κατά την τελευταία δεκαετία.

Το μόνο βέβαιον είναι πως η Σουηδία έχιε πάψει να αποτελεί ένα ειδυλλιακό έθνος και μένει να διαπιστώσουμε αν σε 15 χρόνια θα βγει αληθινή η “προφητεία” της έκθεσης Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ