2012-05-14 16:28:05
Φωτογραφία για Ειδικός Αστυνομικός της Τροχαίας Λάρνακας βαποράκι ναρκωτικών
Ειδικός Αστυνομικός της Τροχαίας Λάρνακας, τέθηκε υπό κράτηση για δυο ημέρες με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για τη διερεύνηση υπόθεσης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών.

Ενώπιον του Δικαστηρίου παρουσιάσθηκε 39χρονος ειδικός αστυνομικός της Τροχαίας Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, κατοχής και προμήθεια ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο. Συνελήφθη επίσης για συνωμοσία για τη διάπραξη κακουργήματος. Η συνολική ποσότητα που βρέθηκε ήταν 1 γραμμάριο κοκαΐνης και 5 γρ. ξηρής φυτικής ύλης καννάβεως.

Ο εξεταστής της υπόθεσης καταθέτοντας ενώπιον της Επαρχιακού Δικαστού κ. Μαριλένας Μηλιώτη, ανέφερε ότι στις 12 Μαΐου, τέσσερα μέλη της ΥΚΑΝ πήραν μηνύματα εις τα κινητά τους τηλέφωνα από τον ίδιο αριθμό, ότι η εν διαστάσει Ρωσίδα σύζυγος του υπόπτου κατέχει ναρκωτικά. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο της βρέθηκε 1 γρ
. κοκαΐνης. Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και αντικλείδι είχε μόνο ο εν διαστάσει σύζυγος της. Ανακρινόμενη η 39χρονη Ρωσίδα, μητέρα μίας κόρης από το δεσμό της με τον ύποπτο, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν είχε καμία σχέση με τη κατοχή και χρήση ναρκωτικών και επικαλέστηκε προς τούτο σωρεία μαρτυρίας και αναλύσεων από χημείο για να διαπιστωθεί ότι δεν κατέχει ναρκωτικά.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεση εξέτασε λεπτομερές το αυτοκίνητο της υπόπτου και βρέθηκαν 5 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης σε νάιλον σακουλάκια στο πίσω μέρος των τροχών. Μετά από την ανεύρεση της μιας ποσότητας ηγέρθηκαν υποψίες δια τον εν διαστάσει σύζυγο της, ύποπτο για την εν λόγω υπόθεση, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε απειλήσει να της κάνει κακό για την κηδεμονία της κόρης της. Και για το κλειδωμένο αυτοκίνητο της, κλειδιά είχε μόνο εκείνος. Ακολούθησαν έρευνες στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας και βρέθηκαν νάιλον σακουλάκια παρόμοια με εκείνα στα οποία βρέθηκε η κοκαΐνη και η ξηρή φυτική ύλη καννάβεως στο αυτοκίνητο της παραπονούμενης. Παρελήφθησαν επίσης μαχαίρια για να εντοπιστεί αν έχουν ίχνη καννάβεως και χειρουργικά γάντια. Ο ύποπτος αρνείται συνεργασία με την Αστυνομία, αλλά ο συνήγορος του κ. Γεώργιος Κ. Γεωργίου, ανέφερε ότι ο πελάτης θα δώσει κατάθεση σήμερα.

Η Αστυνομία θα προσπαθήσει επίσης να εντοπίσει το πρόσωπο το οποίο τηλεφωνούσε εις την παραπονούμενη για να της πει να συμφιλιωθεί με τον άνδρα της. Αναζητείται κάποιος Πανίκος για τον οποίο η παραπονούμενη αναγκάστηκε να κάνει απαγορευμένη κλήση για να γλυτώσει από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα του. Ο συνήγορος του υπόπτου κ. Γεώργιος Κ. Γεωργίου και κ. Κωνσταντίνος Ταμπούρλας δεν έφεραν ένσταση για την κράτηση του. Το Δικαστήριο ενέκρινε την κράτηση του υπόπτου για 2 ημέρες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ