2016-05-27 17:29:05
Φωτογραφία για Τάκης Γεωργακόπουλος στο ygeia360.gr: Δεν θα είναι ωφέλιμη η επίσχεση των γιατρών - Ο ΕΟΠΥΥ θα τους εξοφλήσει μετά την εκκαθάριση
Μήνυμα προς τους συμβεβλημένους με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) γιατρούς - μέλη της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ αποστέλει μέσω του ygeia360.gr την Πέμπτη 26 Μαϊου ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τάκης Γεωργακόπουλος, με αφορμή την επίσχεση εργασίας την οποία ξεκινούν από την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Γεωργακόπουλος υπογραμμίζει τα εξής στο ygeia360.gr:

"Πρόκειται για μία απεργιακή κινητοποίηση η οποία δεν θα είναι ωφέλιμη, σε καμία περίπτωση. Ο ΕΟΠΥΥ θα εξοφλήσει τους συμβεβλημένους γιατρούς μόνον μετά την ολοκλήρωση της σχετικής εκκαθάρισης των δαπανών, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος. Οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί του ΕΟΠΥΥ είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα να πληρώνονται αβλεπί, χωρίς κανείς να ελέγχει τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες, και μάλιστα σε ποσοστό 90% αυτών. Αυτά τελείωσαν. Δεν μπορεί να αφήνουμε τις δαπάνες στην τύχη τους και μετά να πληρώνουν τη 'νύφη' οι ασφαλισμένοι, αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί, φυσικά. Τους καλώ να ακυρώσουν την κινητοποίησή τους. Αν θέλουν να την προχωρήσουν, να ξέρουν ότι δεν θα αποβεί ωφέλιμη για κανέναν".

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ