2016-06-07 11:53:53
Φωτογραφία για Έλληνες βουλευτές: Μας φορτώνουν μέτρα - Τους πληρώνουμε τη διαμονή!
Τον περασμένο Μάιο οι βουλευτες της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ψήφισαν την αύξηση όλων των έμμεσων φόρων.

Ο ΦΠΑ ανέβηκε στο 24% καθιστώντας απαγορευτικά τα είδη πρώτης ανάγκης για καθε νοικοκυριό, ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά καταργήθηκε ενώ μπήκε "χαράτσι" σε βενζίνη, καφέ, αλκοόλ, τηλέφωνα κ.α. Παράλληλα ψήφισαν την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένους επενδυτές αλλα και τα κόκκινα δάνεια στα περίφημα "κοράκια" των αγορών.

Ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι απο το σύνολο των μέτρων που εγκρίθηκαν τον περασμένο μήνα στη Βουλη ανέρχεται σε 5.6 δις ευρω!

Την ίδια στιγμή βέβαια που οι 300 αποφάσιζαν για τις τύχες 10.000.000 Ελλήνων, η Βουλη εκταμίευε τον μισθό τους που αγγίζει τα 7.000 ευρω το μήνα για τον καθένα, λίγο κάτω δηλαδή απο τα ετήσια έσοδα που πρεπει να έχει κάποιος για να μην φορολογηθεί.

Επίσης όπως προκύπτει απο έγγραφο του κοινοβουλίου που σας παρουσιάζει το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ η Βουλη εκταμίευε αλλα 52.668 ευρω για να πληρωθεί η διαμονη 38 βουλευτων επαρχίας. Ήτοι, περιπου 1.400 ευρω έκαστος για να μπορει να απολαμβάνει τον ύπνο του σε ενα απο τα κεντρικα ξενοδοχεία της Αθηνας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ