2016-06-08 14:30:28
Φωτογραφία για ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΤΣΙΒΑΣ... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η Τσίβας παρουσιάζεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, όμως ο Μεξικανός επιθετικός δήλωσε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό.

«Νο1» στόχος της Τσίβας εμφανίζεται ο επιθετικός των ερυθρόλευκων και η μεξικανική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να επιμείνει για την απόκτηση του.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής φορ δηλώνει πως έχει συμβόλαιο (για άλλα 3 χρόνια) με τον Ολυμπιακό και μέσα στη μεταγραφική περίοδο θα φανεί... αν θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Πρέπει να παρουσιαστώ στον Ολυμπιακό, μου μένουν άλλα τρία χρόνια εκεί, θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να δώσω αναφορά εκεί, ξέρω ότι έχει υπόλοιπο μεταγραφικής περιόδου ακόμη, θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, αλλά το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό τώρα και εκείνη τη στιγμή θα ξέρουμε που θα μπορώ να πάω», τόνισε ο Μεξικανός επιθετικός στον δημοσιογράφο της «Medio Tiempo» και πρόσθεσε:

«Είμαι ήρεμος, οι δικηγόροι κάνουν το καλύτεροι που μπορούν και χάρη στο Θεό παίζω. Είχα ένα πολύ καλό χρόνο, είχα χρόνο συμμετοχής, αισθάνομαι καλά, τώρα αλλάζουν οι προσδοκίες, με θεωρούν πολύ σημαντικό παίκτη, αυτό με κάνει χαρούμενο και να θέλω να συνεχίσω έτσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ