2016-06-10 15:00:28
Φωτογραφία για Είναι λυπηρό να βλέπουμε το EURO από την τηλεόραση
Τη λύπη του που θα αναγκαστεί να δει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από την τηλεόραση εξέφρασε στο 30meresmpala ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων στα γήπεδα της Γαλλίας. Αναφέρθηκε στην κατάκτηση της Ευρώπης το 2004 από την Εθνική ομάδα, όταν και ο ίδιος ξεχύθηκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει την επιτυχία και σχολίασε πόσο διαφορετικό είναι από απλός φίλαθλος να γίνεται κάποιος μέλος τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Όταν είσαι μικρός, σαφώς είναι διαφορετικό το συναίσθημα. Γιατί ήμουν και εγώ με τα παιδιά που βγήκαν στον δρόμο το 2004, για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αλλά όταν μπαίνεις σε αυτό το κλίμα, να είσαι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δηλαδή, είναι διαφορετικά. Πλαισιώνεσαι και εσύ σε μία ομάδα για να κάνεις κάτι καλό και ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτό". Είσαι από τους παίκτες που μιλάνε έξω από τα δόντια, χωρίς να διαστάζεις να πεις την αλήθεια
. Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι δεν συμμετέχει η Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση; "Η Εθνική μας δεν συμμετέχει γιατί έγιναν πολλά λάθη. Έκλεισε ένας κύκλος για την Εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ του 2014 και δεν αναπληρώθηκαν τα κενά όπως θα έπρεπε να αναπληρωθούν. Εμείς οι παίκτες κάναμε πολλά λάθη και όλα αυτά τα προβλήματα μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Λυπάμαι που θα παρακολουθήσω το Euro από την τηλεόραση, γιατί είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βρισκόμαστε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Η Ελλάδα βέβαια είναι μία μικρή χώρα και αρχικά ήταν έκπληξη που δίναμε το παρών σε όλες τις τελευταίες 4-5 μεγάλες διοργανώσεις". Τώρα τι μπορούμε να πούμε για την επόμενη ημέρα της Εθνικής; "Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε αυτό το λάθος να γίνει μάθημα, ώστε να γίνουν τα πάντα για να βρισκόμαστε από εδώ και στο εξής σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Έχουν γίνει πολλά λάθη στην Εθνική ομάδα, αλλά το ζήτημα είναι τι κάνουμε τώρα. Κι αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσουμε μπροστά".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ