2016-06-14 14:50:09
Φωτογραφία για Οι λόγοι που είσαι ακόμα single
Γυναίκα μόνη ψάχνει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν ανήκεις στην κατηγορία που αναρωτιέσαι γιατί ο έρωτας δεν σου έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα, πρέπει να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη  

Στην εποχή μας είναι οφθαλμοφανές ότι η μοναχικότητα είναι διάχυτη γύρω μας. Παρόλα αυτά κάποιες φορές αναρωτιέσαι τι λάθος κάνεις και είσαι ακόμα single, ενώ οι φίλες σου σήμερα το βράδυ έχουν προγραμματίσει να βγουν ραντεβού με τα αγόρια τους. Αν και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, παρακάτω θα δεις τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους μπορεί να είσαι ακόμα μόνη.

Τα πρότυπα σου είναι πολύ υψηλά

Θέλεις να σε σέβεται, να σου φέρεται σωστά, να είναι ειλικρινής και αξιοπρεπής. Αυτά είναι μερικά πρότυπα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, όμως μήπως τα δικά σου δεν είναι και πολύ ρεαλιστικά; Αν για να βγεις με κάποιον πρέπει να φοράει το χ ρολόι, να οδηγεί το τάδε αυτοκίνητο, να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ, τότε ίσως χάσεις κάποιον που αξίζει πραγματικά. Είναι λοιπόν σημαντικό να αναρωτηθείς αν τα πρότυπα σου είναι εφικτά και αν σε κάνουν ευτυχισμένη.


Η αρνητικότητα είναι το μεσαίο σου όνομα

Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένη με τίποτα; Μήπως θέλεις να κερδίζεις σε κάθε διαφωνία; Αν ναι τότε πιθανότατα είσαι αρνητική σε όλα. Όταν οι άνδρες βλέπουν μια γυναίκα που εκπέμπει αρνητικότητα, τις περισσότερες φορές φεύγουν μακριά.

Δεν ακούς

Αυτό ισχύει και για τα δυο φύλα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κακοί ακροατές. Για να ακούσεις πραγματικά τον άλλον, πρέπει να του αφιερώσεις την πλήρη προσοχή σου και να μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκείνη τη στιγμή. Αν η προσοχή σου χωρίζεται ανάμεσα σε αυτό που σου λένε και σε αυτό που θέλεις να πεις, τότε απλά προσποιείσαι ότι ακούς. Άρχιζε να παρατηρείς τη γλώσσα του σώματος, τον τόνο της φωνής, την ενέργεια και το βλέμμα, ώστε να μπορέσεις να ακούς αυτά που πραγματικά σου λένε.

Δουλεύεις συνέχεια

Η δουλειά, οι υποχρεώσεις και οι δραστηριότητες δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο, ούτε για να βγεις ραντεβού. Όταν ζεις μόνο για να δουλεύεις, είναι λογικό να μη μπορείς να βρεις έναν σύντροφο. Η ισορροπία είναι το κλειδί. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να βρεις χρόνο, ώστε να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες.

Είσαι επικριτική

Κανένας άνθρωπος δεν θέλει δίπλα του έναν σύντροφο που ασκεί συνέχεια κριτική. Αν είσαι σε συνεχή επιφυλακή, ώστε να δεις τι θα πει ο σύντροφος σου για να τον κρίνεις, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να νιώσει εγκλωβισμένος και να φύγει. Και τότε θα μείνεις για άλλη μια φορά μόνη και θα αναρωτιέσαι τι λάθος έκανες.

Φοβάσαι να κάνεις σχέση

Η τελευταία σου ερωτική εμπειρία τελείωσε κάπως άδοξα και σε πόνεσε πολύ. Για να προφυλάξεις τον εαυτό σου αποφεύγεις κάθε τι που περιλαμβάνει το ενδεχόμενο να αποτύχεις ξανά. Όμως, αν το σκεφτείς, όσο αφορά την επόμενη σου προσπάθεια, η πιθανότητα αποτυχίας είναι ίδια με τη πιθανότητα επιτυχίας. Μη φοβάσαι να ρισκάρεις, αρκεί να έχεις μάθει από τα λάθη σου ώστε να μην τα επαναλάβεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ