2016-06-14 16:07:55
Φωτογραφία για Η καλοκαιρινή συνήθεια που σου προκαλεί ρυτίδες!
Ακόμη κι αν δεν έχουν κάνει ορατή την παρουσία τους στο πρόσωπό σου (σε αυτή την περίπτωση είσαι τυχερή ή πολύ μικρή ή έχεις ανακαλύψει τα μυστικά της νιότης), είναι από τους χειρότερους μπιουτοεφιάλτες κάθε γυναίκας -πόσο μάλλον αν τις έχεις! Κι ενώ χρόνος και ρυτίδες «πάνε πακέτο», σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελες να βάλεις τα χεράκια σου και να επισπεύσεις την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου!

Γι αυτό το λόγο, λοιπόν, βεβαιώσου πως ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, δεν παραβλέπεις εκτός από τον all time classic- ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ- «χρυσό κανόνα» του αντηλιακού, που είναι ο βασικότερος αλλά όχι ο μόνος, και το παρακάτω:

Δεν φοράς τα γυαλιά ηλίου! Σκέψου όλες αυτές τις φορές που ο ήλιος έξω καίει και έχεις βγει εκτός σπιτιού χωρίς τα γυαλιά σου... Δεν κάνεις βήμα χωρίς να συνοφρυώνεσαι (δηλαδή να «μαζεύεις» τα φρύδια σου) και το πρόσωπό σου να παίρνει αστείες εκφράσεις επειδή δεν μπορείς να δεις!


«Αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, όπως το συνοφρύωμα των φρυδιών , κάνουν τους μυς γύρω από τα μάτια να σχηματίζουν αυτό που ονομάζουμε δυναμικές ρυτίδες ή λεπτές γραμμές που εμφανίζονται με την κίνηση», λέει η Annie Chiu, δερματολόγος στην Καλιφόρνια και συνεχίζει:

«Με την πάροδο του χρόνου και με την επαναλαμβανόμενη αυτή κίνηση, οι γραμμές μπορούν να γίνουν πιο βαθιές και να προκληθούν ζάρες και ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο, ακόμα και όταν δεν συνοφρυώνεσαι.»

Ο συνδυασμός του ήλιου και της κίνησης- έκφρασης αυτής του προσώπου είναι ιδιαίτερα κακός για την εμφάνιση ρυτίδων. Γι αυτό το λόγο, οι δερματολόγοι συνιστούν να φοράμε γυαλιά ηλίου ακόμη κι αν βγούμε στον ήλιο για λίγα μόλις λεπτά.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς, πως ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου (με μεγάλους φακούς και UV προστασία) καθυστερεί το «πόδι της χήνας» και προστατεύει παράλληλα και τα βλέφαρα!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ