2016-06-14 21:12:09
Φωτογραφία για Τα παιδιά των αστυνομικών του Ηρακλείου… υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! [photos]
Ένα αλλιώτικο μανάβικο και ένα παραδοσιακό καφενείο στήθηκαν, ζουμερά και νόστιμα φρούτα γέμισαν το χώρο και η γιορτή ξεκίνησε.

Όλα τους ήταν υπέροχα και απολαυστικά Ο λόγος βέβαια για την καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών των αστυνομικών του Ηρακλείου, που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό του Αστυνομικού Μεγάρου, τα οποία και υποδέχτηκαν σήμερα το καλοκαίρι, πλημμυρίζοντας την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου, με τις παιδικές φωνούλες τους και τα τραγούδια τους.

Μπορεί ο χώρος να κατακλύζεται καθημερινά από εκατοντάδες πολίτες, σήμερα όμως οι μικροί μας φίλοι είχαν την τιμητική τους, χαρίζοντας στιγμές γέλιου και υπερηφάνειας στους γονείς τους.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των δασκάλων τους έστησαν μία υπέροχη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, υποδυόμενα τους μανάβηδες, τις πελάτισσες και κάθε λογής φρούτα.

Το παρών στην εκδήλωση του παιδικού σταθμού του Αστυνομικού Μεγάρου έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Κώστας Λαγουδάκης, ο οποίος μαζί και με τους υπόλοιπους γονείς που παρευρέθηκαν, χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα, επιβραβεύοντας την προσπάθεια των παιδιών τους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Μαγυάροι είναι εδώ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Μαγυάροι είναι εδώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ