2016-06-15 00:19:08
Φωτογραφία για ΔΕΝ... «ΠΑΙΖΕΙ» ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Λουίς Ιμπάνιες είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πλέον δεν... παίζουν μόνοι τους για τον Αργεντίνο αριστερό μπακ!

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Λουίς Ιμπάνιες, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη Σερβία, ωστόσο φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν έντονο... ανταγωνισμό για τον παίκτη.

Όπως αναφέρει το σερβικό mozzartsport.com, η τουρκική Φενέρμπαχτσε που αναζητεί παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, έχει κάνει... «μπάσιμο» για τον 27χρονο αμυντικό και μάλιστα η πλευρά του παίκτη βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακόμισή του στο τουρκικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για μια μεταγραφή που πιθανώς θα κοστίσει στην ομάδα της Πόλης ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ τονίζεται επίσης η πρόθεση της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα να μην πουλήσει βασικούς παίκτες της ομάδες πριν τον Αύγουστο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ