2016-06-15 19:11:09
Φωτογραφία για O παπάς άφησε την εκκλησία και πήγε στο αεροδρόμιο να...
Άφησε για λίγο την Εκκλησία και το ποίμνιό του και "στήθηκε" στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ηρακλείου, περιμένοντας να παραλάβει επιβάτες! Ο λόγος για ιερέα που έπιασε τιμόνι και ανέλαβε χρέη ταξιτζή για ... να εξυπηρετήσει, όπως είπε!

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί ν.Ηρακλείου Στέφανος Σμυρνιωτάκης τον είδε στην αίθουσα αφίξεων με τα ράσα και ένα πλακάτ στα χέρια, τον πλησίασε και τον ρώτησε ... τι έκανε. "Περιμένω επιβάτες να τους μεταφέρω στο ξενοδοχείο... κάνω εξυπηρέτηση σε ένα φίλο μου" - αποκρίθηκε ο ιερέας, για να πάρει την αυτονόητη απάντηση από τον κ.Σμυρνιωτάκη: "Η δουλειά σου είναι στην Εκκλησία, όχι στο αεροδρόμιο!"

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αν και αρχή της τουριστικής σεζόν, είναι ήδη εκτός ελέγχου, καθώς "άσχετοι" με το επάγγελμα του αυτοκινητιστή προσφέρουν υπηρεσίες, εκτελώντας μεταφορικό έργο, χωρίς να εργάζονται νόμιμα και χωρίς καμία πιστοποίηση. Στο πάρκινγκ απέναντι από το αεροδρόμιο αλλά και στο δρόμο έξω από αυτό, καθημερινά στήνεται ... ένα μεγάλο παζάρι, με τους "πειρατές" - μεταφορείς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τους ίδιους τους ταξιτζήδες να προσπαθούν να βάλουν τάξη και να προστατεύσουν τη δουλειά τους.


Όπως είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης, ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου, Στέφανος Σμυρνιωτάκης η κατάσταση είναι εκτός ορίων και δε λείπει η ένταση, όμως στην προσπάθεια να υπάρχει κάποιος έλεγχος στο ποιος, με ποιες πιστοποιημένες ικανότητες και υπό ποιο καθεστώς εκτελεί μεταφορές επιβατών, έχει ήδη ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και την εισαγγελία.

Σε επαφή που είχε με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, Κώστα Λαγουδάκη ο κ.Σμυρνιωτάκης ζήτησε την ενίσχυση με αστυνομικούς για τη διενέργεια ελέγχων και στους παράνομους μεταφορείς αλλά και στους νόμιμους ταξιτζήδες, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο αστυνομικός διευθυντής, με την άφιξη των δόκιμων.

Την ίδια στιγμή το θέμα τέθηκε και στην Εισαγγελέα κ.Πολιτάκη, στην οποία εντός των ημερών θα επιδοθεί και σχετικό υπόμνημα που έχει ήδη καταρτιστεί, προκειμένου να κινηθούν το συντομότερο δυνατό οι διαδικασίες για να αρθεί αυτό το ... μεγάλο παζάρι που στήνεται έξω από το αεροδρόμιο!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ