2016-06-16 01:10:27
Φωτογραφία για ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ... ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Από τον Ερυθρό Αστέρα υπήρξε... διάψευση των σεναρίων και των πληροφοριών περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα.

Εκ μέρους της διοίκησης της σέρβικης ομάδας ο Σβέτοζαρ Μιχαϊλοβιτς τόνισε: «Κανείς στον Ερυθρό Αστέρα δεν έχει ακούσει κάτι για ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον σύλλογο. Αυτήν την στιγμή είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να αγοράσει τον Ερυθρό Αστέρα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης, η οποία ανήκει στα μέλη του συλλόγου. Στη θεωρία, οποιοσδήποτε είναι ικανός να επενδύσει στον σύλλογο με πολλούς τρόπους, όμως δεν θα μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης -τουλάχιστον όχι μέχρι να αλλάξει ο Νόμος για την ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Οπότε, στην παρούσα φάση είναι χαμένος χρόνος να μιλάμε για το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν και εφόσον».

Ξεκαθάρισε πως στο περιθώριο του φιλικού των δύο ομάδων δεν είχε πει το παραμικρό με τον κ. Μαρινάκη.

Τέλος τόνισε: «Ο Σέρβος Πρωθυπουργός κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να αλλάξει τον σχετικό Νόμο, οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει γόνιμο έδαφος για την εξαγορά ποδοσφαιρικών συλλόγων από υποψήφιους επενδυτές. Αυτό θα πρέπει να το δούμε όμως στην συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ