2016-06-16 04:24:06
Φωτογραφία για Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στον Δήμο Αχαρνών
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» μετά από πρόσκληση του Δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στις 21.00 στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών στο ανοιχτό Θέατρο της πλατείας  Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.

Στην εκδήλωση  πραγματοποίησαν ομιλία:

η κα Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα

ο κ. Νίκος Σταματογιάννης, Αστυνόμος Α΄ - Ψυχολόγος της Υπο-Δ/νσης Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου, κα Κατερίνα Παπασταματίου, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν  τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ