2016-06-16 04:37:08
Φωτογραφία για Αποκαλύπτουμε: Τεράστιο δίκτυο διακίνησης όπλων από την Αλβανία προς τη Συρία μέσω Ελλάδας
Τα κυκλώματα λαθρεμπορίας όπλων συνεχίζουν να « κάνουν χρυσές δουλειές »

Η διακίνηση όπλων από την Αλβανία προς τη Συρία μέσω Ελλάδας ( διεθνών θαλάσσιων υδάτων ) , μετά από μια μικρή ανάπαυλα τους πρώτους μήνες του 2015 ,απλά άλλαξαν διαδρομές . Το κύκλωμα που έχει ¨βάσεις ¨ στην πόλη Shijak της Αλβανίας, σε Τίρανα, και Δυρράχιο, αλλά και το λιμάνι Ταρτούς στα Μεσογειακά παράλια της Συρίας, ( όπου η Μόσχα διατηρεί μία μεγάλη αλλά κακοσυντηρημένη ναυτική βάση ) αναβαθμίστηκε και εκτελεί σχεδόν τις ίδιες παραγγελίες , μέσω κατάλληλων πλοιαρίων διενεργώντας εν πλώ μεταφόρτωση φορτίου

Μυστικός Αλβανός αστυνομικός ( γνωστός ) «ακούμπησε» το κύκλωμα στην προσπάθειά του να διεισδύσει και συνεχίζει να ¨μιλάει ¨ . Αποκαλύφθηκε όμως αρχικά και το κύκλωμα ¨έκαψε ¨ το 41χρονο σήμερα C. X ( επίσης γνωστό ) για να ξεφύγει , ενώ ¨εξαφανίστηκε ¨ από συγκεκαλυμένα γραφεία που είχε σε Αθήνα και Τίρανα


Τις τελευταίες ημέρες το κύκλωμα ενεργοποιήθηκε ξανά , αφού του εδόθησαν ¨παραγγελίες ¨ για παρτίδες όπλων και πυρομαχικών .

Τα πυρομαχικά (δυστυχώς ) φαίνεται να προορίζονται για τις ταξιαρχίες που έχουν συγκροτηθεί από μαχητές της δυτικής πόλης Μιστράτα (187 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης ) και έχουν προωθηθεί στα προάστια της Σύρτης, από την προηγούμενη εβδομάδα, με αντικειμενικό σκοπό την ανακατάληψή της . Συντονιστής φαίνεται ο Σύρος εφοπλιστή Majeb Markabi.

Ελέγχεται η διασύνδεση ανάμεσα στους λαθρεμπόρους όπλων, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους διακινητές προσφύγων και ειδικά την διακίνηση μαροκινού χασίς από τις βόρειες ακτές της Αφρικής στην Ευρώπη .

…συνεχίζεται !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ