2016-06-16 03:15:04
Φωτογραφία για Εθελοντές συμμετείχαν στο Μαραθώνιο Αγάπης για τα κέντρα ξένων γλωσσών FIRST CLASS
Οι Εθελοντές  την Κυριακή 12-6-2016 συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκδήλωση «ΒΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ από μικρούς και μεγάλους» που διοργάνωσαν  τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «First Class Studies», με σκοπό  τη συγκέντρωση  ειδών ένδυσης  για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στη Στέγη Ανηλίκων Περισσού, Ν. Ιωνίας και στα πλαίσια αποχαιρετισμού της σχολικής χρονιάς 2015-2016

Η διοργάνωση περιελάμβανε mini Μαραθώνιο Αγάπης  που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μαθητών του  Κέντρου  Ξένων Γλωσσών , γονέων  και δημοτών, με εκκίνηση από την πλατεία Μακεδονίας  και τερματισμό στην πλατεία του σταθμού.

Γονείς , δάσκαλοι και δημότες καταχειροκρότησαν τη προσπάθεια μικρών και μεγάλων  τους οποίους  συνόδευε  σε όλη τη διαδρομή  ένα τρενάκι –έκπληξη για όλους-   προσθέτοντας  τη δική του  ευχάριστη νότα στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Ακολούθησε γιορτή στο θεατράκι του Δήμου, όμορφα διακοσμημένο και ασφυκτικά γεμάτο, με την υπεύθυνη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους  και να κάνει αναφορά στην πορεία της σχολικής χρονιάς που πέρασε .


Οι μαθητές τραγούδησαν στα αγγλικά τραγούδια για κάθε μήνα του χρόνου και    χαρούμενοι ολοκλήρωσαν  την αποφοίτησή τους πετώντας τα καπέλα τους.

Ταχυδακτυλουργικό show  από  τον μάγο  ευχαρίστησε τα παιδιά, με τα βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό  και τους γονείς να χορεύουν   με τα παιδιά τους   σε ρυθμούς zoumba κλείνοντας  ευχάριστα τη  βραδιά .

Συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά είδη από την αγάπη και την βοήθεια των γονέων και των μαθητών, τα οποία  αφού γέμισαν  τις σχολικές τσάντες- προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών- παραδόθηκαν τη Τρίτη          14-6-2016 στα παιδιά της Στέγης  Ανηλίκων.  

 

Εθελοντές, καθηγητές , γονείς και μαθητές ,  μέσα σε θερμή  ατμόσφαιρα γνωριμίας πλαισίωσαν τα παιδιά, συζήτησαν μαζί τους και  ενημερώθηκαν για τη φιλοξενία τους στη Στέγη.

Οι Εθελοντές  είναι πάντα   στη πρώτη γραμμή πρόθυμοι και   στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες επαγγελματιών  που με ευαισθησία  αναλαμβάνουν  τέτοιες πρωτοβουλίες  σε ευπαθείς ομάδες και περνούν το μήνυμα  αγάπης , αλληλοβοήθειας και καλής συνεργασίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ