2016-06-16 13:26:08
Φωτογραφία για Κύπρος: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για διακίνηση ναρκωτικών
Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Λάρνακα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών Σύμφωνα με την Αστυνομίας χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα εντοπίστηκε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή των Καμάρων, ενώ σε κάποια στιγμή το πλησίασε ένα μοτοποδήλατο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Οι αστυνομικοί μέλη της ΥΚΑΝ, ακολουθώντας το ύποπτο όχημα στους δρόμους του συνοικισμού, προσπάθησαν να το ανακόψουν, αλλά μόλις ο οδηγός τους αντιλήφθηκε έκανε επαναστροφή για να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο της Αστυνομίας και στη συνέχεια να ανακοπεί.

Κατά την προσπάθεια της ανακοπής θεάθηκε ο συνοδηγός να ρίχνει ένα αντικείμενο από το παράθυρο, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ένα πλαστικό σακουλάκι που περιείχε δύο γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Οι άνδρες της ΥΚΑΝ διαπίστωσαν, επίσης, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 19 χρονος από τη Λάρνακα και συνοδηγός 20χρονος από τη Βουλγαρία, κάτοικος Λάρνακας, τους οποίους και συνέλαβε. Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ