2016-06-16 23:17:05
Φωτογραφία για «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ 57ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*
Με την κούπα του 57ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην Κολύμβηση και καλεσμένο στο στούντιο του Καναλιού 1 τον team manager του τμήματος Σπύρο Μπιτσάκη πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκπομπή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Με την κούπα του 57ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην Κολύμβηση στο στούντιο του Καναλιού 1 πραγματοποιήθηκε η σημερινή εκπομπή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. «…μεγάλη μου Αγάπη». Καλεσμένος ο Team Manager της κολυμβητικής ομάδας, Σπύρος Μπιτσάκης ο οποίος στη συζήτηση που είχε με τη Γενική Αρχηγό του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον αθλητικό συντάκτη του σταθμού, Λουκά Θεοφανόπουλο εξήγησε πως οι συνεχείς κατακτήσεις τίτλων -21ος σερί ο φετινός- είναι προϊόν πολλής και σκληρής δουλειάς μέσα στα κολυμβητήρια.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε φυσικά στο «αντίο» του Σπύρου Γιαννιώτη και της Μαριάννας Λυμπερτά, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά των μελών και των φιλάθλων του OΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. σε όλες τις επιτυχίες των τμημάτων στου συλλόγου, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας κολύμβησης.

Στη διάρκεια της εκπομπής, που είναι συμπαραγωγή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μεταδόθηκαν τα ρεπορτάζ των ομάδων του συλλόγου και νέα από το τμήμα μελών καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ανανεώσεων των συνδρομών και εγγραφής νέων μελών στα μητρώα του Ερασιτέχνη.

Aκούστε την εκπομπή της 16ης Ιουνίου ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ