2016-06-17 00:16:12
Φωτογραφία για Ο κακός χαμός με τα μέτρα ασφαλείας στο Ενετικό Λιμάνι [video]
Παντού αστυνομία δρόμοι κλειστοί και οι κάτοικοι στα σπίτια τους και δεν κουνούσε φύλλο – Δείτε το βίντεο από την άφιξη των Ιεραρχών

Στην κυριολεξία ένα απόρθητο φρούριο ήταν σήμερα η ανατολική πλευρά του Λιμανιού.

Αστυνομία παντού, ίσως να ήταν εκεί και όλη η αστυνομική δύναμη των Χανίων, άντρες της ασφάλειας με πολιτικά, ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος καθώς και το ελικόπτερο της Αστυνομίας. Ενώ υπήρχαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και εθελοντές Σαμαρείτες, έτοιμοι να παράσχουν πρώτες βοήθειες σε όποιον χρειαστεί.

Οι δρόμοι είχαν αποκλειστεί από το ύψος της Σταφιδικής, ενώ ούτε οι πεζοί είχαν πρόσβαση στο σημείο. Μάλιστα οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί από νωρίς, πως αν επιθυμήσουν να φύγουν από τα σπίτια τους, δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν πριν το τέλος του δείπνου.

Τα καταστήματα στη γύρω περιοχή είχαν κλείσει για τους πελάτες, ενώ κάποια από αυτά δεν άνοιξαν καθόλου σήμερα.

Η έλευση των Ιεραρχών ξεκίνησε στις 8 παρά τέταρτο περίπου, ενώ το "παρών" έδωσαν από την πολιτεία, εκτός από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταυρος Αρανουτάκης, οι Δήμαρχοι Χανίων και Ηρακλείου κ.κ. Βάμβουκας και Λαμπρινός, ενώ στην παρέα ήταν και ο τ. Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης.

Παρακάτω ακολούθουν στιγμιότυπα από την έλευση των Ιεραρχών με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, καθώς και πλάνα από το ελικόπτερο της αστυνομίας αλλά και το πλούσιο δείπνο που ακολούθησε.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ