2016-06-17 12:05:06
Φωτογραφία για Α.Ο Άνοιξης Βeach Ηandball - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - παρουσίαση ομάδας
Στην φιλόξενη και γευστική γωνία του νέου σουβλακοπωλείου «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» στη πλατεία της Σταμάτας (Αττικής), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου το απόγευμα η παρουσίαση της ομάδας Beach Handball Ανδρών του Α.Ο Άνοιξης, παρουσία φίλων και μικρών αθλητών του συλλόγου.

Με κεντρικό σύνθημα «Feel the Passion of Beach Handball» και στόχο την ανάδειξη και διάδοση του θεαματικότερου αθλήματος στην άμμο, του Beach Handball σε όλη την Ελλάδα, έγινε η παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας με τη βοήθεια της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ». Η εταιρεία σιδηροδρομικών μεταφορών αποτελεί τον βασικό υποστηρικτή της ομάδας των Βορείων Προαστίων της Αττικής στο καλοκαιρινό ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του φετινού 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σταμάτας κ. Βαγγέλης Πέππας, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Μπάσκετ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης κ. Θεόδωρος Πανταζής, ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκανδρος Νικάνδρου και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ και προπονητής των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ κ. Κώστας Κότσιρας.


Στο χαιρετισμό του ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης, κ. Μάριος Λουκάτος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα που είναι αφενός η είσοδος της ανδρικής ομάδας στο Φάιναλ Φορ και αφετέρου η ανάπτυξη του αθλήματος του Beach Handball στη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Μετά την ένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2024, η ενασχόληση με το beach handball για τις μικρές αναπτυξιακές κατηγορίες, μπορεί να οδηγήσει τα παιδιά ακόμα και σε μοριοδότηση για την εισαγωγή των αθλητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται κοντά και στηρίζουν την ομάδα, τους παίκτες που κοσμούν το ρόστερ, τους προπονητές και τους πολύτιμους χορηγούς.

Ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball κ. Γιάννης Χήνος δήλωσε πως η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και πλούσιο ταλέντο. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την εργατικότητα και τις φιλοδοξίες της διοίκησης σε οργανωτικό επίπεδο, αποτελούν εχέγγυα για το καλύτερο δυνατό.

Ο αθλητής του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball Λεωνίδας Τουλούμης εκ μέρους των αθλητών δήλωσε: «Η ομάδα θα αγωνιστεί σε όλα τα τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με την όρεξη και τη δίψα που έχουμε για το Beach Handball αλλά και τη μαχητικότητα που μας διακρίνει θα προσφέρουμε σίγουρα εντυπωσιακό θέαμα και θα επιτύχουμε τους στόχους μας.»

Ο ταλαντούχος εξτρέμ του ΔΙΚΕΑ και του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball Χρήστος Κεδέρης, γεμάτος ενθουσιασμό, προέτρεπε τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης που έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά τους αστέρες της Premier Handball, να μη σταματήσουν το χάντμπολ και να συνεχίσουν να αθλούνται, γιατί το χάντμπολ διαμορφώνει σωστούς χαρακτήρες και μεγάλες προσωπικότητες.

Ο εκ των ιδιοκτητών του σουβλακοπωλείου «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» και χορηγός της ομάδας κ. Χρήστος Κουβέλης, ευχήθηκε στην ομάδα του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball καλή επιτυχία στην διοργάνωση, υγεία πάνω απ’ όλα για όλους τους αθλητές και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν αμφότεροι οι κ.κ. Μάριος Λουκάτος και Κώστας Κότσιρας για την ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ