2016-06-18 17:29:05
Φωτογραφία για Καταγγελία – ΣΟΚ! Bullying από 7χρονο… σε 7χρονο! Σε παιδάκι πρώτης δημοτικού… από συμμαθητή του!
Το περιστατικό έχει αναστατώσει το σχολείο, αφού ο μαινόμενος πατέρας του μαθητή που μίλησε στους γονείς του για ότι του συμβαίνει, όταν διαπίστωσε πως δύσκολα θα μπορούσε να βγάλει άκρη με το ζήτημα, μπήκε οργισμένος μέσα στην τάξη και μάλιστα χτύπησε το χέρι του στην έδρα!

Ανθρωπος του σχολείου μίλησε σε δημοσιογράφο του «Κόσμου» παρακάλεσε όμως να μην δημοσιευθεί κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να «στοχοποιήσει» είτε το ένα είτε το άλλο παιδί, κάτι που φυσικά και η εφημερίδα μας δεν θα έκανε!

Το παιδί αρχικά εκμυστηρεύθηκε στους γονείς του ότι ο συμμαθητής του το έδιωχνε συνέχεια, το έσπρωχνε και έπειθε και άλλα παιδιά να τον έχουν… σε «απομόνωση»! Κάθε μέρα το παιδί ήταν «δακτυλοδεικτούμενο», ενώ πολλές φορές το έβριζαν κιόλας!

Ο πατέρας αρχικά δεν ανησυχούσε, το θεωρούσε φυσιολογικό να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις μέσα στο σχολικό προαύλιο, όμως στη συνέχεια όταν το παιδί του είπε ότι «δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο» τα πράγματα σοβάρεψαν. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων ο πατέρας απευθύνθηκε σε σχολικό σύμβουλο.

Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν θεωρούν ότι ο γιος τους προβαίνει σε bullyingκαι μάλιστα απάντησαν στον πατέρα, πως «το παιδι είναι ηγέτης γι αυτό και οι φίλοι του τον ακολουθούν»!

Το ζήτημα επρόκειτο να τεθεί χθες και στην συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ