2016-06-18 22:39:51
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία ο Μαραθώνιος Αγάπης & Ανακύκλωσης - Ξεχωριστοί καλεσμένοι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ [video]
Με παιδικά χαμόγελα,βραβεία και  με ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία  που έχει η ανακύκλωση στη ζωή μας, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Μαραθώνιος Αγαπης & Ανακύκλωσης στα Lidl Ιωαννίνων 4ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας.

Το Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης βρισκόταν  στο κατάστημα Lidl  απο τις 13 Ιουνίου .

Ολες αυτές τις μέρες οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν συσκευασίες από πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο, συμμετέχοντας παράλληλα στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ,πως για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία, ένα λεπτό του ευρώ δωρίστηκε για την ενίσχυση των «Γευμάτων Αγάπης» που δίνονται από την «Αποστολή».

Οι μικροί μαθητές απο το  25ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ,το  13ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ,το Δημοτικό Σχολείο Μπάφρας

 και το  3ο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής ,είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και να ανακυκλώσουν  συσκευασίες στο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.


Σήμερα οι τρεις νικητές του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης,αυτοί που ανακύκλωσαν και τις περισσότερες συσκευές, κέρδισαν ένα Tablet, ένα MP4 Player και ένα MP3 Player, αντίστοιχα,ενώ κληρώθηκαν και επιπλέον δώρα για τους παρευρισκόμενους ανακυκλωτές.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά που έσπευσαν να πάρουν τα δώρα τους απο τα χέρια τους και  να φωτογραφηθούν μαζί τους !

Οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μιλώντας  στο epirus-tv-news , υπογράμμισαν τον πολύ σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης  για το περιβάλλον ,επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ,πως όλοι μας πρέπει να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας ,για μια καλύτερη ποιότητα ζωής .

Να σημειωθεί πως κατά την είσοδό τους στο χώρο οι παίκτες   καταχειροκροτήθηκαν με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας ,την έξοδό τους στην Ευρώπη .

Για την  μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία της δράσης μίλησε στο epirus-tv-news o κ.Απόστολος Μούργος, σύμβουλος διοίκησης του   Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ,δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσέλευση του κόσμου στα Ιωάννινα .

"Η πόλη  των Ιωαννίνων και οι κάτοικοί της είναι ενήμεροι και γνωρίζουν το πόσο σημαντικός ειναι ο ρόλος της ανακύλωσης   και το απέδειξαν εμπρακτα "σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μούργος ,ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πανελλαδική πρωτιά του  10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων ,που  έδωσε στους μαθητές του τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα ταξίδι στη Ρόδο!

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας ,με την Λεπτοκαρυά και τη Χαλκιδική να είναι οι επόμενοι σταθμοί .

Επιμέλεια Παπαθανασίου Στέλλα Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ