2016-06-19 13:44:09
Φωτογραφία για ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΟΗΜΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ... ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑΝΓΚ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Πάτρικ Γιανγκ προπονείται εντατικά για να είναι... πανέτοιμος εν όψει της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό και στέλνει το δικό του μήνυμα για καθέναν που προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που συναντά.

«Δεν με υποχρεώνει κανείς να προπονούμαι τώρα. Η προετοιμασία θα αρχίσει σε δύο μήνες. Όμως κανένας δεν πρόκειται να παλέψει για σένα και την οικογένειά σου αν δεν το κάνεις εσύ. Κανείς δεν θα σου δώσει αυτό που θέλεις, θα πρέπει να βγεις και να το πάρεις μόνος σου. Είναι δύσκολο και το ξέρω, το έχω περάσει, αλλά πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια. Τίποτα δεν πρέπει να σε σταματά, όσα πράγματα κι αν είναι εναντίον σου, όσα εμπόδια κι αν αντιμετωπίζεις. Εσύ κάνεις τις επιλογές και τις θυσίες. Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ποιους ανθρώπους πρέπει να αφήσεις έξω από τη ζωή σου, αυτούς που δεν σε ανεβάζουν αλλά σε κρατάνε χαμηλά. Πρέπει να συνεχίζεις τη μάχη και να τα δίνεις όλα».

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πάτρικ Γιανγκ από τις ΗΠΑ όπου δουλεύει σκληρά για να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Δείτε το βίντεο:

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Patric Young (@patricyoung4) στις Ιούν 18, 2016, 6:39μμ PDT
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ