2016-07-04 12:57:19
Φωτογραφία για ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«Την ανάγκη να ξαναδούμε ορισμένα σημεία του προγράμματος και να διορθώσουμε τα λάθη», επισημαίνει ο Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική εφημερίδα "Het Financieele Dagblad".

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος, το κλίμα απέναντι στην Ελλάδα έχει σαφώς βελτιωθεί και «αυτό είναι σημαντικό για την εμπιστοσύνη». «Οι Έλληνες έχουν κάνει τεράστιες θυσίες. Τώρα που η Ελλάδα εκπληρώνει πλήρως τις υποχρεώσεις της, πρέπει να ξαναδούμε ορισμένα σημεία του τρέχοντος προγράμματος και να διορθώσουμε τα λάθη», σημειώνει.

Όπως διευκρινίζει: «Αυτά τα λάθη αφορούν κυρίως θέματα άμεσης ή έμμεσης φορολογίας, τα οποία έχουν προφανώς υφεσιακές επιπτώσεις».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκινά επίσημη διήμερη επίσκεψη στο Βασίλειο των Κάτω Χωρών, ύστερα από πρόσκληση του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της χώρας Μαρκ Ρούτε, ο οποίος θα παραθέσει δείπνο εργασίας προς τιμήν του. Ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφθεί επίσης το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ