2016-07-04 17:33:14
Φωτογραφία για Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για το Νεώριο προκάλεσε απανωτά «Εγκεφαλικά»
Αρκετά «εγκεφαλικά» προκλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην συνέλευση των εργαζομένων του Νεωρίου. «Εγκεφαλικά» ευχάριστα και για κάποιους….αρκετά δυσάρεστα!

Αυτό που μετράει όμως είναι οτι εργαζόμενοι του Νεωρίου, παρόλο το »πόλεμο» που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό, έφυγαν από την πύλη του Νεωρίου, μετά απο αρκετό καιρό με πολλά χαμόγελα και ψηλά το κεφάλι καθώς βλέπουν τον αγώνα τους να δικαιώνεται.

Αιτία; σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Νεωρίου ανακοίνωσε ευχάριστα νέα τα οποία τα επιβεβαιώνει και η μητρική εταιρεία του Νεώριον Α.Ε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατατέθηκε επίσημη πρόταση εξαγοράς από μεγάλο επενδυτικό FAND και επίσημα ξεκινάνε οι διαδικασίες αγοράς του Νεωρίου.

Οι εργαζόμενοι έμειναν μέχρι το τέλος σαν γροθιά και αυτό τους δικαίωσε και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας.

Η μητρική εταιρεία «Νεώριον Α.Ε. Συμμετοχών» ανακοινώνει ότι ευρίσκεται σε αρχικό στάδιο συζητήσεων με αντικείμενο την συμμετοχή ομίλου επενδυτών του εξωτερικού στο εταιρικό κεφάλαιο της θυγατρικής της εταιρείας «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Σύρου Α.Ε.»

Στα πλαίσια αυτά, από την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί σειρά επισκέψεων ειδικών συμβούλων των ενδιαφερομένων επενδυτών στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου Σύρου προς σχετική ενημέρωση επί της κατάστασης του Ναυπηγείου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ