2016-07-12 09:36:07
Φωτογραφία για Μετά από 3 διαζύγια, βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά μιας πλαστικής κούκλας
Ο Murray από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, λέει ότι έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο μιας κούκλας, με την οποία... μοιράζονται ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο, αλλά και ο ίδιος βιώνει την έκσταση κάθε φορά που έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί της.

Μετά από τρία διαζύγια, αυτός ο άντρας υποστηρίζει ότι η Noni, όπως είναι το όνομα της κούκλας που έχει ύψος 1.82, είναι η καλύτερη σύντροφος που είχε ποτέ του. Και μπορεί η πλαστική - κυριολεκτικά - φίλη του να μην μιλά, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται και δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Μιλώντας στο δίκτυο ABC, είπε ότι μετά από το τελευταίο του διαζύγιο ήταν πολύ λυπημένος, είχε κατάθλιψη και βρισκόταν πολύ κοντά στην αυτοκτονία. Ένιωθε μια αβάσταχτη μοναξιά να τον κυκλώνει και σκέφτηκε ότι ίσως αυτή να ήταν η μόνη λύση διαφυγής.

Το 2008 αγόρασε την πρώτη του κούκλα, όμως πλέον έχει κατασταλάξει στη μια και μοναδική του Noni και νιώθει ότι αυτή τον βοηθά να διώξει τη μοναξιά, όμως απολαμβάνει και την φυσική επαφή μαζί της.


Όταν εκείνος επιστρέφει στο σπίτι μετά από τα ψώνια, αυτή είναι πάντα εκεί και τον περιμένει, για αυτό και ο Murray ευχαριστεί τον Θεό που το σπίτι δεν είναι άδειο, ενώ προσθέτει ότι η επαφή με αυτές τις κούκλες μπορεί να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο, γιατί μπορεί να τις μιλήσει, να μοιραστεί σκέψεις, αλλά και γεγονότα της ζωής του μαζί τους, αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλει.

Όσον αφορά το σεξ, ο άνδρας αποκαλύπτει ότι ανάλογα με την περούκα που η κούκλα θα φορά, τα ρούχα της, ακόμα και το άρωμα της, η επαφή θα είναι διαφορετική, με τη μια φορά π.χ. να γίνεται μια BDSM κατάσταση και την άλλη να περάσει μια ρομαντική βραδιά!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Avast εξαγοράζει την AVG
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Avast εξαγοράζει την AVG
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ