2016-07-14 15:06:13
Φωτογραφία για Θέλεις να χωρίσεις; Τι να ΜΗΝ κάνεις ποτέ...
Μπορεί ο χωρισμός να μην είναι εύκολος αλλά τουλάχιστον υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι ωραίο... να τα κάνεις. Αν βαρέθηκες, δεν θέλεις σχέση πλέον, νομίζεις πως δεν ταιριάζετε κλπ υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να μην τα κάνεις:

Μην το ρίξεις πάνω του αλλά ούτε και πάνω σου: 

"Δεν φταις εσύ , εγώ φταίω..." Είναι μια συνηθισμένη φράση που λένε όσοι θέλουν να την κάνουν με ελαφρά αλλά δεν θέλουν και καλά να πληγώσουν. Είναι χειρότερο γιατί έτσι αφήνεις τον άλλο με ερωτήματα του τι ακριβώς τρέχει με σένα! Εξάλλου, σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο.

Μην το πεις μέσω... τρίτου!

Μην ανακοινώνεις ένα χωρισμό μέσω τρίτου ή μέσω... συσκευής. Η καλύτερη λύση είναι να βρεθείτε σε ένα ήσυχο μέρος με ιδιωτικότητα και να εξηγήσεις ακριβώς τι συμβαίνει. Θα του μείνει η ειλικρίνεια και τα κότσια σου να το πεις μέσα στη μούρη του και θα φανείς καλύτερη από το να στείλεις ένα μήνυμα! Αν είναι δυνατόν με την τεχνολογία δηλαδή!

Μην τον αρχίσεις στα παράπονα

Αν ο λόγος που χωρίζεις είναι πως δεν σε προσέχει ή πως έχεις βαρεθεί τη συμπεριφορά του, πες τι φταίει για να έχει έναν λόγο αλλά μην αρχίσεις τη γκρίνια. Η τελευταία φορά που θα θυμάται από σενα ας μην είναι έτσι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ