2016-07-15 09:50:25
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι επί βελγικού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (20:00/NS1 - ΕΡΤ 2).

Με αυτό το φιλικό οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δούλεψαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει αρχίσει να βλέπει στο χορτάρι αυτά που ζητάει από τους παίκτες του στον φετινό Ολυμπιακό. Στο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ μάλιστα θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να... τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τον αγώνα με τους πρωταθλητές Βελγίου ως... πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Champions League. Γι’ αυτό και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που σκέφτεται να βάλει και στους αγώνες των προκριματικών.

Το παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ είναι αναμφίβολα το πιο δυνατό στη φετινή προετοιμασία και ο Βίκτορ Σάντσεθ θα βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ