2016-07-15 10:44:15
Φωτογραφία για Δηλώσεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία που κόβουν την ανάσα: «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ»
Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που έζησαν τη φρίκη της επίθεσης στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλές στη Νίκαια που με γλαφυρό τρόπο διηγούνται όλα όσα έζησαν τα χθες το βράδυ.

«Έσπρωξα τη μητέρα μου σε ένα κτίριο μαζί με ακόμα πενήντα ανθρώπους. Όταν έφτασα στην πόρτα τότε άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί. Εγκαταλείψαμε τα καρότσια στο έδαφος, μεταφέραμε τα παιδιά στα χέρια και περιμέναμε. Νομίζαμε ότι δεν ήταν δυνατόν, αλλά ο κόσμος φώναζε “είναι τρομοκρατική επίθεση” όταν το φορτηγό άρχισε να παρασύρει τον κόσμο. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί», είπε η Κοραλί στο γαλλικό δίκτυο France 24 News.

Ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο Associated Press έκανε λόγο για «μακελειό» και «σορούς παντού».

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός δημοσιογράφου στην τοπική εφημερίδα Nice Matin, ο οποίος είχε πάει επίσης να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα.

«Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ. Άκουσα θορύβους, κραυγές που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε συγκλονισμένος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ