2016-08-02 17:10:11
Φωτογραφία για Την συνδρομή του ΕΚΑΒ ζήτησε ο Δημ. Εσερίδης για να καλυφθούν τα κενά στους οδηγούς του Κέντρου Υγείας Αλμυρού
Συνάντηση με το προεδρείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, με θέμα συζήτησης τα κενά που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Πιο συγκεκριμένα, στις 29/7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αλμυρού βρέθηκαν ο Γιάννης Γούλας, ο οποίος είναι πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Κώστας Χατζησταματίου από το ΕΚΑΒ Μαγνησίας.

«Συζητήσαμε όλα τα προβλήματα στον τομέα Υγείας για την περιοχή του Αλμυρού, αλλά το σημαντικότερο είναι οι βάρδιες στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας. Είναι τραγικό το γεγονός ότι σε μια τόσο μεγάλη περιοχή δεν καλύπτονται όλες οι βάρδιες, με κόστος σε ανθρώπινες ζωές», τόνισε ο κ. Εσερίδης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο Δήμος Αλμυρού στηρίζει υλικοτεχνικά το Κέντρο Υγείας, αλλά το θέμα της υποστελέχωσης του προσωπικού δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από εμάς».

Τέλος, ο δήμαρχος Αλμυρού επισήμανε ότι σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση, σύντομα θα βρεθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα για την κάλυψη των κενών στις βάρδιες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ