2016-08-20 10:33:10
Φωτογραφία για Διέρρευσαν γυμνές πόζες της παρουσιάστριας του BCC που κολάζει στους Ολυμπιακούς του Ρίο!
Το κοντό φόρεμα της Helen Skelton ήταν ικανό για να γίνει “πάρτι” στο twitter, ωστόσο πλέον έχει ξεσπάσει ένας ...απίστευτος ντόρος, καθώς η 33χρονη δημοσιογράφος του BBC έχει εκνευριστεί ιδιαίτερα με την διαρροή παλαιότερων γυμνόστηθων φωτογραφιών της και μάλιστα σε ερωτική διαδικτυακή σελίδα!

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στα social media η Helen Skelton και μάλιστα το twitter έχει πάρει… φωτιά από τα σχόλια. Η παρουσιάστρια του BBC η οποία βρίσκεται στην Βραζιλία, όπου μεταδίδει αγώνες κολύμβησης και τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει αναστάτωση με τις “καυτές” εμφανίσεις της, συνήθως με μίνι Η ίδια έχει προκαλέσει πλειάδα σχολίων με πολλούς funs της να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να έκανε εκπομπή χωρίς εσώρουχο!

Η δεδομένη στιγμή ήταν λοιπόν ιδανική για όσους επέλεξαν να διαρρεύσουν το φωτογραφικό υλικό το οποίο είχε δημοσιευτεί σε σάιτ ερωτικού περιεχομένου, ενώ υπήρχε και σχετική τοποθέτηση από το περιβάλλον της παρουσιάστριας για το θέμα που την είχε αναστατώσει. "Δεν ήξερε ότι κάποιος τη βιντεοσκοπούσε. Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για την ίδια", είχε ειπωθεί για τις επίμαχες φωτογραφίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ