2016-08-29 20:38:14
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Αυτός είναι ο μέσος όρος του [σηκωμένου] αντρικού ΜΟΡΙΟΥ...
Να, πως μάθαμε πόσο μήκος έχει το πενηντάευρω Θες να δεις αν το μέγεθος του αντρικού μορίου σου είναι στον μέσο όρο (τουλάχιστον στον αμερικάνικο); Σήκωσε το και βάλτο πάνω σε ένα πενηντάευρω και μέτρα το. Αν είναι σχεδόν ίσο με το χαρτονόμισμα, είσαι μέσα στο Μ.Ο.

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, ο μέσος όρος φυσιολογικού μεγέθους του αντρικού μορίου είναι τα 14,15  εκατοστά, όσο δηλαδή είναι σχεδόν το μήκος του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ (14 εκατοστά). Οι ερευνητές για να δώσουν μια εικόνα αυτου του μεγεθούς στους Αμερικανούς είπαν ότι ο μέσος όρος είναι λίγο παρακάτω από το εικοσαδόλαρο.

Εμείς για να φέρουμε την έρευνα στα μέτρα μας, συγκρίναμε αυτόν τον Μ.Ο με το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι άντρες δεν είπαν ψέμματα...

Οπως αναφέρουν οι επιστήμονες αυτό που αποτέλεσε έκπληξη, είναι το γεγονός ότι οι άνδρες είπαν την αλήθεια για το μέγεθος του μορίου τους.


Η μελέτη έγινε από την Dr Debby Herbenick του πανεπιστημίου της Indiana, η οποία ζήτησε από 1.661 Αμερικανούς να αποκαλύψουν πόσα εκατοστά την έχουν. Η ερευνήτρια δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια της μέτρησης, αλλά οπως είπε στο Psychology Today, εμπιστεύεται τις απαντήσεις, καθώς η μελέτη ήταν μέρος ευρύτερης έρευνας για τα μεγέθη των προφυλακτικών και οι συμμετέχοντες κέρδιζαν προφυλακτικά, ανάλογα με το "μέγεθος τους" , οπότε δεν τους συνέφερε να πουν ψέμματα:

«Εάν έλεγαν ότι την είχαν μεγαλύτερη θα έπαιρναν μεγαλύτερα προφυλακτικά. Εάν έλεγαν ότι την είχαν μικρότερη θα έπαιρναν μικρότερα».

Αλλα ευρήματα της έρευνας ήταν ότι τα μεγέθη του μορίου ποικίλουν από 3,81 εκατοστά έως 25,41 εκατοστά.

Οι επιστήμονες επίσης ανακάλυψαν ότι το "μέγεθος" δεν είναι πάντα το ίδιο αλλά εξαρτάται από το πως επιτεύχθηκε η στύση.

Το "στοματικό"αποδείχθηκε ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα από ότι η αυτοικανοποίηση ή η διέγερση μόνο με  φαντασιώσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ