2016-08-30 18:59:15
Φωτογραφία για 20 λόγοι για τους οποίους είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης
Εμείς οι μαμάδες είμαστε πολύ σκληρές με τον εαυτό μας όταν πρόκειται για το χάσιμο των κιλών της εγκυμοσύνης. Ειδικά αν τα χρόνια του ...παιδιού μετριούνται σε διψήφιο νούμερο πλέον και εμείς ακόμα να μπούμε στο παλιό μας τζιν… Όμως υπάρχουν κάποιοι πολύ λογικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό!

Τουλάχιστον για μένα λέγονται λόγοι… Οι μαμάδες που έχουν κοιλιακούς και είναι πιο γυμνασμένες και από την περίοδο πριν μείνουν έγκυες τους λένε δικαιολογίες!

Η εγκυμοσύνη αλλάζει εντελώς το σώμα μας! Οι γοφοί ανοίγουν και οι κοιλιά μεγαλώνει. Να γιατι δεν χωράμε στα παλιά μας τζιν!

Για να πείσουμε τα παιδιά μας να φάνε όλο το φαγητό τους πρέπει πρώτες εμείς να δώσουμε το καλό παράδειγμα!

Πώς γίνεται να πετάξω ένα πεντανόστιμο σπιτικό κέικ, που το παιδί μου έγλυψε μόνο το γλάσο του;

Τηγανητό κοτόπουλο! Πώς να αντισταθείς στο τηγανητό κοτόπουλο!


Η δουλειά μας ως μητέρα είναι τόσο κουραστική που το μόνο που μπορεί να μας χαλαρώσει τα βράδια είναι το άραγμα στο καναπέ με μια σακούλα πατατάκια!

Όταν περνάμε 10 και 12 ώρες την ημέρα καθαρίζοντας, δουλεύοντας, νανουρίζοντας, παίζοντας και ετοιμάζοντας παιδικά γεύματα, αφήνουμε το μαγείρεμα και ορμάμε στο junk food!

Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε κουράγιο να ακούσουμε ότι το φαγητό που ετοιμάσαμε είναι «αηδία». Οπότε παραγγέλνουμε κατευθείαν πίτσα!

Ξοδεύουμε τόσο χρόνο σε εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών, σε ραντεβού με το γιατρό, σε σχολικές συναντήσεις και σε διαβάσματα, που και μόνο που βλέπουμε τον κόσμο να κάνει τζόκινγκ στο δρόμο κουραζόμαστε!

Είναι δύσκολο να πιεις το υγιεινό smoothie σου όταν τα παιδιά σου απολαμβάνουν λαχταριστό παγωτό Κάποιες μέρες, η μόνη λύση για να μην ξεκινήσεις να ουρλιάζεις είναι να μείνεις για 5 μόνο λεπτάκια κλειδωμένη στο μπάνιο, αγκαλιά με μια σοκολάτα.

Τα παιδιά θέλουν πάρτυ γενεθλίων, και τα πάρτυ απαιτούν διάφορα σνακς. Ε, γίνεται να σερβίρεις χωρίς να δοκιμάσεις πρώτα;

Είναι υποχρέωση κάθε γονιού να δοκιμάσει τα γλυκά που έφεραν δώρο στο παιδί του πριν απο εκείνο, για να δει οτι όντως είναι καλά!

Μερικές φορές, το κρασί της επιλογής μας έχει πολλές θερμίδες.

Τα πρωινά είναι τόσο γεμάτα που πάντα παραλείπουμε το πρωινό και χλαπακιάζουμε οτι βρούμε στην πορεία της ημέρας. Και λέμε οτι δεν πειράζει, αφού γλιτώσαμε τις θερμίδες του πρωινού.

Η καλύτερη παρηγοριά για τα πληγωμένα γόνατα των παιδιών είναι πάντα ένα παγωτό!

Τα παιδιά δεν τρώνε ποτέ όλο το φαγητό τους. Δεν είναι σαν να πετάω τα χρήματα στον κάδο αν δε τα φάω εγώ;

Μερικές φορές η μόνη λύση για να κάτσουν ήσυχα τα παιδιά σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι να τους τάξεις μερικά γλυκάκια… Τα οποία φυσικά θα τα μοιραστείτε!

Αν το σκεφτούμε θετικά, λίγο λίπος παραπάνω στα πόδια ή στα χέρια σημαίνει πιο μεγάλες αγκαλιές!

Έχουμε πάντα μερικά σνακ στην τσάντα για τα παιδιά – ή για τις λιγούρες μας!

Αρνούμαι να δω ρεαλιστικά όλες αυτές τις celebrities που από την επόμενη μέρα που γέννησαν είναι σαν πριν! Δεν γίνεται!

Δεν πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για το σώμα μας – άλλωστε αυτό κουβάλησε για 9 μήνες μια ζωούλα μέσα του!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ